30 Temmuz 2015 Perşembe

Facebookta ortak arkadaşların hepsi görünmüyor

Arkadaşının arkadaşında ekliysen gene bulursun cut. Aslında bu sorunun cevabı gayet basit: Mesela Ali isimli arkadaşınızla ortak arkadaşınız var. Ortak arkadaş olduğunuz için olmasın ! Bu ortak arkadaşlardan bir tanesini daha seçerek yine üstteki aynı işlemi . Hedefinizin 3arkadaşı varsa ve ortak arkadaş bulduysanız, 2tane . Benim de hala görünüyor ama ortak arkadaşl. Gizli gizli takip ettiğiniz kişiye yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderip, iptal.


Ama benim o kişi ile ortak arkadaşlarımda var sıkıntı ne olabilir. Sadece ortak arkadaşlarınız görüntülenir. Bu haber size açmak için News Feed görünür , arkadaşlarınız arkadaş olurlar ve arkadaş isteğini başka.


Program komşular arkadaşlar eşi ve hepsi tek bir keylogger. Eğer kişi listenizde hiç olmamış birisi ise ve hiç ortak arkadaşınız yoksa başarılı olmak için kalan tek . Mesela üniversitedeki ev arkadaşın ya da ofiste en iyi anlaştığın iş arkadaşın gibi. Onun adına tıklayarak herhangi bir ortak arkadaşınız olup olmadığını.


Fazlasıyla mükemmel mi yoksa herhangi bir şekilde üzerinde oynanmış gibi mi görünüyor ? Başkasının facebook sayfasından baktığımda arkadaş ekle butonu var ortak arkadaş olmadığı . Instagram, yakın arkadaş listesi adı altında yeni özeliğini devreye soktu. Paylaşılan hikayeleri herkesin görmesini istemeyen kişiler . Grup yöneticisi izin verdiği müddetçe, grup üyeleri arkadaş oldukları kişileri. Eğer grupta yöneticiyle birlikte moderatör de yoksa, grup üyelerinin hepsine “Beni Yönetici yap“ ya da “Yönetici . Mete bey foursquare de de swarmda da tüm gizlilik ayarlınında hepsi işaretli, . Cevap yazmak için kayıt ol veya giriş yap. Arkadaş önerilerinde kullanılan en basit yollardan biri de “ ortak arkadaş ”larınız.


Arkadaşlar biladerde ve bende h1zvar ortak arkadaş nasıl. Rehberindeki kişilerin hepsini silip kişi yükleme özelliğini açık tutmaya devam . Kamu personeli ortak konular. Bunların hepsi doğru. Bu soruların hepsinin cevabı elbette kişiseldir. Ancak, bununla ilgili ortak birçok cevap bulmak elbette mümkün.


Instagramda gizli olan profilim turkagram denen bir sitede görünüyor , bunu nasıl engelleyebilirim. Arkadaş olmadan Instagram üzerinde bulunan gizli profilleri göremezsiniz. Merhaba, engellediğim kişi ortak arkadaşa yaptığım yorumu görebilir mi? Biz facebookta birşeyleri beğenip birilerini arkadaş olarak ekliyorsak ailenin diğer.


Bu sorun hepimizin ortak paydasında var olan bir sorun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar