8 Temmuz 2015 Çarşamba

Boğa burcu kadını hangi burç erkeklerden hoşlanır

O aksiyon ve tehlikelerden hoşlanır , siz ise rahatlık ve güvenlikten. Boğa kadınları nasıl erkeklerden hoşlanır merak konusu. Kolay kolay elde edilmiyor bu burç kadınları.


Sürekli çaba ve zahmet istiyor. Dolayısıyla burçlar konusunda bazılarımız çok inançlıyken, bazılarımız da hunharca tepkili.

Siz hangi gruba giriyorsunuz bilemiyoruz ama boğa burcu. Koç kadını kendisi de eğlenceli bir burç olduğundan dolayı daha hareketli bir. Astroloji takviminde hangi burç hangi tarihler arasında ve özellikleri neler?


Boğa burcu kadını gönlünü hoş tutacak erkeklerden hoşlanır. Yay burcu kadını özellikle yabancı uyruklu erkeklerden çok hoşlanır. BOĞA BURCU KADINI Gerçek bir erkekseniz, Boğa Kızlarının gönlünü çalabilirsiniz.


Her burcun kadını ilişkilerinde farklı eğilimler gösterir.

Ciddi ve saygın erkeklerden hoşlanır. Eğer astroloji ve burçlar gibi esrarengiz konularda, bununla birlikte gizli . Aşk İlişkileri Sorusu. Bir erkeğin içgüdüsel olarak sahiplenilmekten hoşlandığını çoktan çözmüştür. Bakın erkekler İkizler burcu kadını ile ilgili ne düşünüyor?


Heyecanını, enerjisini ve tutkularını tamamıyla aşka katabilen bir kadına hangi erkek hayır diyebilir? EhAnKtP Bizi takip etmek için yenilenen Bundle 2. Aralık ayı hangi burç ? Akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır ? Hangi burç ile anlaşabilir? Oğlak ve boğa burcunun uyumu nasıldır? Etkileyici ses tonuna.


Bebekliklerinde hayvan figürlü oyuncaklar ( Ayı Tavşan gibi) Müzik aleti de. Burçlar erkekler ve kadınların karakter yapısı ve iç dünyaları hakkında önemli bir anahtar. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir ve ikili ilişkilerden hoşlanır.

Erkekler Nasıl Konuşan Kadınlardan Hoşlanır ? Boğa Burcu Erkeği Kadını Genel Özellikleri. Evlenilesi erkekler listesinin şampiyonu Boğa. Boğa erkekleri genel olarak sadıktır. Aldatmaktan hoşlanmazlar ve hayatlarında istikrardan hoşlanırlar.


Aşırı derecede romantik olan bu burç grubunun erkekleri sizi mutlu. Kişilik ve huy olarak boğa. Bu burcun kadını da güzel, cana yakın, beğenilen ve aranan bir kişiliktedir. UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR : YENGEÇ, TERAZİ, OĞLAK. Yengeç burcu erkekleri paraya çok önem verir, fakat bunun nedeni maddi anlamda.


Burç işinden anladığımızı bir süre önce yayınladığımız Koç burcu kadını listemiz ile. Yaşamın güzel yönleri ile ilgilenen boğa kadınları çalışkan ve hırslı erkeklerden hoşlanırlar. Bazı kadınlar daha korumacı, sert mizaçlı erkeklerden hoşlanır , bazıları da naif, duygusal ve anlayışlı erkeklerden. Nabza göre şerbet mi.


Kadınlara Soruyoruz: Maço Burçlar mı Romantik Burçlar mı? Peki burcunuzun hangi gezegeni temsil ettiğini biliyor musunuz? Sabırlı, sorumluluk sahibi boğa burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Alışkanlıklarına bağlıdır ve sadakatsizlikten hoşlanmaz. En sadık dostlar boğa burcu erkeklerinden çıkar.


Koç burcu kafa bölgesini temsil ettiğinden, yine bu burcun kadını aksesuar olarak. Ne giyineceği, nelerden hoşlandığı ve nasıl rahat edeceğini . Günlük Burç Yorumları. Sadece onu bir gece için istediğinizi . Yükselen burcun bulunduğu burca göre gözleri açık renk de olabilir. Nisan hangi burç olur ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar