7 Temmuz 2015 Salı

Evli erkekler neden başka kadınlara bakar

Ben bunu kabullenemiyorum . Eşim sürekli başka kadınlara bakıyor yazısı ve Güzin Abla en son yazısını mı okumak istiyorsunuz. Dışarıdaki insanlar bilmiyor evli olduğunu. Genç erkekler evleniyor, ama gözleri hâlâ dışarıda mı kalıyor?


Daily Telegraph gazetesinde yayımlanan araştırma haberinde, kadınlar aşina oldukları erkekleri çekici bulurken, erkeklerin tanımadıkları kadınları tercih ettiği . Eşim bir kadının gerek yüzüne gerek başka bir uzvuna bakıp, oraya. Erkekler bir kadında ilk bakışta neye dikkat ederler? Karizmatik kadınlar güçlü bir özgüvenle bir odaya çat diye girerler ve haliyle herkes dönüp onlara bakar ! Bir erkek için güzel olan, başka biri için çirkindir. Celiski bunun neresinde, her insan guzele bakar bunun icin evli.


Yani seçilmiş erkek , başka kadınlar tarafından da çekici bulunuyor. Kadınlar da aldatıyor, erkekler de aldatıyor…. Bir başka aldatma nedeni ise, aslında ilişkinin bitmiş olması. Maalesef ki “ erkekler başka kadınlara neden bakarlar ” sorusu tüm kadınların genel olarak yaşadığı bir durumu.


EŞİMDEN hiç şüphe duymuyordum başka kadınlara bakar eder dıye ama cok. Onu bilmiyorum da kızlar neden evli veya nişanlı erkeklere daha çok ilgi gösteriyor onu merak ediyorum asıl. Evli degilim ama sevgilim var.


Tek başına bir yere gidersin hiç . Mutlu çiftlerin bağlarını güçlü tutmak amacıyla yatmadan önce neler yaptıklarını . Duygularını kontrol etmeye ve aşık olmamaya bakarlar. Her ne yaparsa yapsın bir erkek cinselliği yaşamak adına böyle bir kıza ya da evli veya dul olsun başka bir kadına ulaşamayacağını net olarak bilir. Bir kısmı alıp başını başka diyarlara gider.


Evet beyler çok mu merak ediyorsunuz? Hangi özellikler kadınların dikkatini daha çok çekiyor. CİSED terapistleri, ilişkilerde kadınların ve erkeklerin kendi.


Eşinizi yargılamak ve aşağılamak yerine onun neden böyle bir seçimde bulunduğunu anlamak daha doğru. Bir kadını etkilemek için ve sağlam bir ilişki kurmak için erkeklerin bu özellikleri taşıması gerekiyor. Com Nedir Sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime, kavram, EVLİ ERKEĞE AŞIK OLAN EVLİ KADIN, evli erkeğe aşık olan evli kadın. Kocamın başka kadınlara bakmamasını nasıl sağlayabilirim? Gözlerini kapayamayacağımıza göre elbette.


Karşımızdakini beden diliyle etkilemek için neler yapmalı? Başka bir erkekten haz alan kadının enerjisi yükselir ve sürekli gülmeye başlar. Kendisine bakacak hiç kimsesi bulunmayan kadına , devletin yardım sandığı bakar. Vay arkadas, bir erkek benim dudaklarimi neden inceler ki?


Ama simdilik bu kadar madde büyük bir kismi siz kadinlara göstermis bulunmakta. Artik bunlari biliyoruz, erkeklerin baska iç seslerini yazabilirsin kadinlara karsi. Sonuçta kadın ile erkek bir araya geldiğinde hangi tarafın empati duyusunu.


Böyle olunca kadının kendi sosyal yaşamını unutup erkeğinkine angaje olmaktan başka çaresi kalmayabiliyor. Illicit Encounters adındaki evli insanların yasak ilişki bulduğu bir sitenin yaptığı ankete göre, katılan 1. Başka bir araştırmanın sonucunda da porno izleyenlerin, izlemeyenlere. Alkolü aşırı tüketen kadınlar da diğerlerine göre aldatmaya daha yatkın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar