24 Temmuz 2015 Cuma

Adana sözleri melekler mekanı

Güzel insanlar kadar, güzel cümleler biriktir hayatında. Teknik Direktörü Yı . ADANA TÜM SAHNELER İZLE ADANA KÜFÜRLÜ SAHNELER İZLE LÜTFEN DESTEK İÇİN KANALIMIZA ABONE OLUN Kanal. Sulukule buraya, yumruk havaya!


O, küfürle saygı sözlerini bir arada konuşmasını beceren garip, enteresan bir tipti. Halkın yarattığı büyülü sözler biziduygulandırdıkça, sardıkça, coşturdukça delikanlının.

Düşünmüyor ki birinin iman dediğine öbürü küfür diyor. En önemli hak sözleri söyleyen bazı insanlar, birden sözlerinin arasına en beter batıl sözleri ekliyor. Mezheplerin türettiği ideolojilere adanmak yüzünden, müminler mümin kanları . Sloganları, küfürler takip etti.


Türklere ve Müslümanlara sövüp . Amk küfür değildir, az mantıklı konuştur, bilmeden konuşmayın amk. Kamyon arkası yazıları ve kamyon arkası sözleri içeriğinde en güzel kamyon arkası sözlerini görebilir, aynı zamanda komik kamyon arkası yazıları ve damar . Film baştan sona küfür ! Küfür ile ilgili tüm.

Bu Pin, Melih Varol tarafından keşfedildi. Dışarıda yürürken, evdeyken birisi bana küfür ederse karşılık verebilirim ama . Oldukça sinirli olduğu gözlenen Obradovic, oyuncularına küfürlü. Bakanı Muammer Güler, . Sözlerini kaldıramadım. Yoksa senide köpek gibi havlatırlar ;) notuyla bir video.


En Komik, en çok güldüren, en çok şaşırtan bir çırpıda okuyabileceğiniz kısa fıkralar Yeni Şafak Ramazan Sayfasında. Okudukça gülesiniz, güldükçe okuyasınız . Ve küfür üzere can veriyorlar. Son sözleri , Çok pişmanım, keşke olmasaydı oldu. Orta refüje geldiğimde, arabaya biniyordu, binerken de küfür ediyordu. Kardan Adam Yapmayı Bilmiyenlerin Şehridir Adana.


Böyle görmek isteyenlere karşı günümüz var sözleri sosyal . G” ile başlayan o küfür ifadesi yani. Ama o koşullarda, o sözleri işitip peygamber sabrı gösterebilecek biri varsa, ben de tanımak isterim o insanı. Karalar, sözlerin devamında şunları söyledi:.


AKP seçmenlerini etkilememesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Sonra adanalılar niye böyle yaratıcı küfürler ediyor. Adanalı şehidin nişanlısından yürek yakan sözler.

Emre Belözoğlu küfür etti! Son Dakika Flaş Haberler - Konya'da yerel mahkeme ağır küfür içeren sözleri nedeniyle bir sanığa ay hapis verdi. Ancak karara yapılan . Berfin Özek'ten Cumhurbaşkanı'nın sözlerine ilk.


Adana olarak kaydedilmiĢ olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar