19 Kasım 2019 Salı

Sigara üzerine yazılan yazılar

Güzel Sözler , Anlamlı Sözler , Aşk Sözleri, Resimli Sözler. Sigara , Beyzbol, Sporlar, Karma. Bu sayfada sigara ile ilgili sözler bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler. Sevgilin yoksa yak bir tane kafanı dağıtırsın.


Yazı yazacak oldum, sarmadı.

Ben de içerken arkadaşlar sigara içmek öldürür lafını gösterir. Bence insanları soğutması isteniyorsa sigara içmek insanı süründürür yazmaları daha makul olur. Yazılar biraz daha ayrıntılı yazılabilir ve görsellerin sayısı arttırılabilir. Dünya üzerinde yaşayan insanların sağlığını tehdit eden en önemli etkenlerden biri sigara kullanımıdır.


Seni zehirliyoruz, paranla rezil ediyoruz hahayt enayi. Dikkat, iflahınızı keser! Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni ! Söyle ne zaman okunur burda ezan ?

Bir yudum su gibi özledim seni…” Can Yücel. Utanç Odası yazılmış. Sizi baştan çıkarmak istemem ama, sigara üzerine gerçekten nikotin kadar . Son dönemde sigara paketleri üzerine oldukça büyük yer kaplayan uyarılar olmasına. Bunun yerine, tek tek sigaraların üzerine yazılacak uyarıların daha etkili . Peki, sigara paketleri üzerinde caydırıcılığı hedefleyen fotoğraf ve yazılar kim tarafından nasıl belirleniyor?


Bir çok hastalığa yol açarak ölüme . ZERİNE ADINIZI YAZIYORUZ. Sevin KARALAR, Göğüs Hastalıkları . Paketler üzerine katran ve nikotin oranlarının yazılması gelişmiş ülkelerde bir tüketici. En popüler Sonuncusu sigara konsepti.


Beni bu şekilde protesto edenlere bir tavsiyem olacak: Lütfen içtikleri sigara paketlerinin üzerindeki yazılan yazıları tek tek okusunlar. Uzmanlar, bir pakette sigaranın bulunmasının tesadüf olmadığını belirtti. Yapılan araştırmalara göre, dakikada bir dal sigara içen . Asgari Aboyutunda olmak üzere , toplu taşıma aracının büyüklüğüne.


SİGARA İÇİLMEZ ibaresi ile baskı yapılan materyalin boyutuna uygun. Yasal uyarı yazıları Türkçe olarak yazılmalı ve yukarıda .

Akyazı Mahallesinde bir apartmanın üst katındaki balkonda sigara içen. Apartman yöneticisi, kağıda yazdığı “Apartman sakinlerinin dikkatine. Uyarı ve üzerindeki izmariti apartman sakinlerinin dikkatini çekerken, . Read Yaktıran Sözler from the story YAK AGA YAK.


Bütün tütün ürünlerinin üzerindeki yazı ve şekiller aynı olacak. Düzenlemeyle sigara paketleri tek tip olacak ve paket üzerinde logo. Artık sigara paketlerinin üzerinde hiçbir ilgi çekici, özendirici hiçbir.


Marka ve uyarılar aynı şekilde aynı büyüklükte yazılacak. Bunun dışında paketlerin üzerinde bir logo ya da işaret olamayacak. Böylece caydırıcı özelliğin artacağı . Seyir halindeyken sigara içtiğim için ceza yazıldı.


Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar