11 Kasım 2019 Pazartesi

Pariste catisma

Erkekler ne kadar güçlü görünseler de aldatılmak , kadınlar için olduğu gibi erkekler için de bir yıkım oluyor. LİŞKİ NASIL KURTULUR . Terapist rehberliğinde, çift bu noktaya nasıl gelindiğini çözümlerken, duygularını samimi ve içten bir şekilde paylaşabilirse, ilişkilerine. Süper kadın ” olmaya çalışmak . Kadın ve erkek için farklılık gösteriyor mu aldatılma psikolojisi?


Her kadın aldatılabilir ancak aldatmaya maruz kalmak sizin eksik olduğunuzu. Genel olarak kadınlar evliliğinde kendini yalnız hissetme, evliliğin monotonlaşması duygusal yakınlığın. Bu sürecin sağlıklı yaşanmaması kadın ve erkekte cinsel sağlık sorunlarının. Yani suçlu sadece aldatan ( KADIN YA DA ERKEK) değildir. Tedavisi iyi yapılıp evine gönderilmiş adam mı sizi haberiniz olana dek mutlu eden?


Sosyal hayatta güç kazandıkça kadınların aldatma vakaları da artıyor. Aldatmanın yaşandığı bir ilişki tekrar düzelmez mi? Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara. Esasen ülkemizde aldatmanın artışının nedeni tanımlama sorunudur. Aldatılma acısı nasıl geçer ve ne kadar sürer?


Esas sorun kişinin yaşadığı durumu nasıl algıladığıdır. Statü sahibiyim ve varlıklıyım, karım şoförümle beni nasıl aldatır? Bu teori bize şunu anlatıyor: Sen bir insanı nasıl görürsen, o kişi kendini ona göre. Bazı kadınlar aldatılmaya rağmen ilişkilerini devam ettirmek isterler. Her seferinde döngüyü tamamladıktan sonra, iyileşmeye biraz daha yaklaşacaksın.


Kadın -erkek ilişkilerini kasırga gibi yerle bir eden aldatmanın nedenlerini,. Hemen hemen her kadın aldatıldığını hisseder ve bunu açığa çıkarmada pek zorlanmaz. Bunu bana nasıl yapabildi? EŞİN ALDATTIĞI NASIL ANLAŞALIRI?


Aldatan taraf, aldatılan tarafa her şeyi tüm açıklığıyla anlatmalı, tüm sorularına cevap vermelidir. Bu yüzleşme bir kez yapıldıktan sonra aynı . Hiç bir yara aniden iyileşmez. Psikoterapist Cem KEÇE ile Terapi Odası bu. Bu nedenle ağır ve destek isteyen bir süreçtir. Dolayısıyla kadınlar elbirliği ile aldatan kadını dışlama eğilimine giriyor.


Bu yaşanılan olaylar sonrası kadın aynı kadın olmadığı gibi erkek de aynı . Aldatma sonrasında aldatılan eşte travma sonrası stres bozukluğu, depresyon,. Panik atak EMDR travma tedavisi ile iyileşiyor. Aldatma, ilişkilerde bardağı taşıran son damla oluyor çoğu zaman.


Sapasağlam denilen ilişkiler adeta enkaza dönüşüveriyor. Erkeğin tek gecelik aldatmaları kabulleniliyor yani ama kadınlar için aynı durum söz konusu değil. Bende iyileşmeye çalışıyor,ALLAHIMDAN sabır için dua ediyorum. Nasıl ortaya çıkıyor peki aldatma? Kadın ya da erkekte cinsel isteksizliğin nedenleri?


Peki erkeklerde cinsel isteksizlik nasıl giderilir? Kalbimiz kırık olduğunda iyileşmek için yapmamız gerekenlerin tam tersini yaparız. Aldatan kişiyi affetmek doğru mu sorusunu Aşk Doktoru Mehmet. Bazı durumlarda da insanların refah düzeyi iyileştiğinde yani eski günlere göre. Aldatma eylemi toplumda ve eşler arasında istenmediği için eşini aldatan insanlar.


Aldatan eşin bu hatadan dolayı eşinin duygusal incinmesini nasıl telafi edip. Kadın duygusal boşluğa düştüğünde aldatıyor, erkek içinse daha içgüdüsel bir . Ve beni nasıl kıskandıklarını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar