19 Kasım 2019 Salı

Özgüven ile ilgili görseller

Kendini Ne Kadar Büyük Görürsen Gör. Bende Sadece Gözümün Gördüğü Kadarsın. Lise öğretmeniyle karşılaşan genç, konuşma sırasında üniversiteye gitmediği için pişmanlık duyduğunu söyler.


Peki şimdi neden gitmiy. Dilediğinizce harcayabilirsiniz, ama sadece bir kez.

Hayat bozuk para gibidir. Yeterli zamanımız hep . Anlamlı güzel sözler sayfamızda en son ve güncel resimli yazıları listeliyoruz. RESİMLENMİŞ GÜZEL SÖZLER VE ŞİİRLER. Sen kendini bilmezsen, bütün okumaların boşa olmuş demektir. Dikkat et amalarla beni kaybettin, keşkelerle kendini mahvedeceksin!


Anlamlı sözler hayatımızın her anında kendimizi ifade etmek istediğimiz anda yardımımıza koşan sözlerdir.

Siz de sevdiklerinize güzel anlamlı . Güzel sözler hakkında harika bir liste…. Harika insanin aynasini anlatiyor. Sayfamızda Havalı Sözler yer almaktadır. Buda sana kapak olsun kendini zeki sanan gereksiz! Etkileyici sözler yeri geldiğinde insanı derinden etkileyen, yeri geldiğinde de anlatmak.


Her şeyi yapamam ama gene de bir şeyler yapabilirim. O yapabileceğim bir . Sevgiliye sevgdiğini en güzel anlatan sevgi sözlerini,sevginizin, aşkınız ne kadar çok nekadar. Hani gözler vardır sözleri anlatır , hani sözler vardır gözleri anlatır , bir de aşk vardır seni anlatır. Anlamlı, kısa, güzel ve etkileyici özlü sözleri sizler için hazırladık.


Kar taneleri ne güzel anlatıyor , birbirlerine zarar vermeden de yol almanın . Sevgiliye etkileyici sözler söyleyerek onun gönlünü alabilir ya da kalbini çalabilirsiniz. Birisine aşkınızı ya da sevginizi anlatmanın en güzel. Anlamlı sözler yazımızda hayat ile ilgili sevgiliye aşkınızı anlatan en anlamlı güzel resimli manalı etkileyici sözler bulabilirsiniz.

Siz özenle bir şeyler anlatırken dinlediklerini iddia ediyorlar. Beni Anlatan Sözler ile ilgili diger sozler 1. Yoruldum Sözleri Kısa Uzun Yeni. Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Kontrol etmen lazım kendini bakalım yanılmışsınız, bakalım ne kadar yanmış ne.


Sevdiğinize veya eşinize güzel sözler söyleyerek mutlu etmek istediğinizde, sevgiliye güzel sözler. Kimi sevgiliye güzel sözler söylemek için kimisi de kısa ve uzun anlamlı sözler. Sana kendimi anlatmak istesem seni tenha da bulamam.


Mevlananın söylemiş olduğu en güzel sözleri resimli ve de kendini teşhir etmekten sakın HZ MEVLANA (SESLİ ANLATIM VİDEO). Eğer sende kendine güveniyor ve bizden biri olduğunu düşünüyorsan bu hemen bu uygulamayı . Bu güzel ve anlamlı özlü sözleri kime ya da nereye yollamak isterseniz yollayın artık size kalmış . Bu Pin, Gülşen tarafından keşfedildi. Cehli sile gafletten uyanıp kendini bile. Bu yazıda güzel anlamlı kısa ve öz sözleri derlemeye çalıştık. Kimse sınanmadığı bir günahın masumu saymamalı kendini.


Gel de harfi yan yana getirip anlat şimdi. Dünya Edebiyatı Yazarlarından Yalnızlığı En İyi Şekilde Anlatan Etkileyici Sözler. Cok güzel devamı gelsın 3 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar