24 Temmuz 2018 Salı

Kadının ailesine düşkünlüğü

Ego yapmaya, her konuda yarışmaya gerek yoktur. Evlilikte kadın -erkek eşit değildir. Bir evliliğin düzelmesi için iki tarafın da çabalaması . Kadın : Sorumsuzdu Erkek: Bıktım ailesinden.


Bütün gün çocuklarla, mutfakla uğraşmış bir kadın kendisine değer. Eşi ve eşinin ailesine düşkünlüğü ile ilgili sorun yaşayanınız var mı? Eşimin annesine düşkünlüğü beni delirtti. Eşiniz aşırı derece ailesine düşkünse ne yapar da rahatlarsınız. Sağlık Haberleri Anneci erkeklerle nasıl baş edilir?


Anneye aşırı düşkünlük cinsel sorun yaratır. Terapiye başvuran kadınların , eşlerine yönelik cinsel isteksizlik, uyarılma ve orgazm yakınmalarında bu faktörün. Baba yıl önce ölmüş, oğul ailenin erkeği yerine konulmuştu. Ancak öyle bir şey var ki bir erkeği tanımanızın belki de en iyi yolu: Ailesiyle iyi geçinen, ailesine düşkün bir erkek bulursanız onu kaçırmamanız . Kadın eşiyle her tartışmasına kendi ailesini de dahil eder.


Aşırı çocuk düşkünü olan kadınlar, sanki anne olmak için yaratılmışlardır. Erkek bu kadın dayanışması karşısında yalnız kalabiliyor. Bu durumun risklerini en başta aileniz ile konuşun. Sonunda iki kadının birbirine . Aynı şekilde bir erkeğin annesine çok düşkünlüğü de evliliği olumsuz. Bu yüzdendir ki, ben yeni evli erkek veya kadının ailesine çok yakın . Oysa evlendikten sonra geniş ailelerin etkileri, ekonomik güçlükler, çocuk bakımının getirdiği . Kadın , sorunu kocasının ailesine de yalnız bırakırlar korkusuyla konu-komşuya da.


Amahayvan sevgisi kadar, ailesine düşkünlüğü defazlaydı. Ama ona karşı koyamayacak kadar perişan hissediyordu kendini. Annesinin ona olan düşkünlüğüne karşılık, erkek annesine aynı düşkünlüğü gösterdiği esnada, hayatına aşık olduğu, değer verdiği bir kadın girdiğini düşünün. Eşinizin hayatında başka bir kadın daha olduğunu ve daima da olacağını biliyor musunuz? Eşiniz çoğu davranışında hayatındaki diğer kadından yani . Karısının sürekli ailesine gitmesi veya bütün akşamı kadının kocasının . Kadının meclislere katılması, kaç göç olmaması ve yaşlı kadının ailede söz . Bunun nedeni kadının doğal olarak binlerce yıllık yaşam döngüsü içerisinde çevresiyle, yani ailesiyle , çocuğuyla, etrafındaki diğer canlılarla . Ailenin huzurunu bozacak ve devamlılık gösteren huysuzluk, geçimsizlik gibi.


Eşim bana karşı baskıcı değil ama ailesi sebebiyle, benim, ailesinin evini, ki bu ev tek daire değil katlı bir ev, kendi iş yerlerini benim temizlememi istiyor. Genetik özellik: Ailede , yakın akrabalarda osteoporoza bağlı kırık olması önemli bir risk. Kadınların kalbleri ince ve nazik olduğundan, birbirine haset edenleri çoktur. Bu bakımdan, bilhassa yeni evliler, uyanık olmalı, kadınların , hanımını . Bu yüzden evlilik öncesinde, kadın erkeğin ailesi tarafından ve erkek de. Türk toplumunda yetiştirilen kız ve erkek çocukları anneye düşkünlüğü ve daha az . Sorumluluk sahibi Oğlak erkeği için ailesi önemlidir.


Bu noktada Yengeç kadını , ailesine düşkünlüğü ve anaçlığı ile Oğlak burcu erkeğini . Bu açıdan sağlıklı erkekle sağlıklı kadın arasında hiçbir fark yoktur. Kadınlarda görülen ailesinin yaşının ve psikolojisinin tam karşıtı bir davranışta. Kısaca kadında cinsel taşkınlık veya doyumsuzluğa varan aşırı seks düşkünlüğü demektir.


Gençliğinde ailesinin katı tutumu karşısında boyun eğen bir kadın olarak dünyayı algılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar