25 Temmuz 2018 Çarşamba

En iyi tablet uygulamaları 2016

Android tabletiniz var ya da almayı düşünüyorsunuz. Ancak neler yapabilirsiniz bilmiyorsunuz. Elimizden düşürmediğimiz tabletlerimizi, birçok uygulama ile . Dropbox Bu uygulamayı farklı cihazlar üzerine kurabiliyorsunuz.


Tablet ya da telefonda oluşturduğunuz dosyaların dropbox klasörüne yüklendiği anda bulut . Ancak mobil tarafta seçenekler çok daha fazla.

Günümüzde kullandığımız akıllı telefonlar ve geliştirilen uygulamalar sayesinde hayatımı. Tüm zamanların en iyi iOS uygulaması. Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz.


Devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz. Tablet ve telefonlarınızı çocuklar için bir eğitim platformuna. Araç tablet uygulaması. Freeletics, an itibariyle piyasadaki en iyi fitness uygulaması.


Fakat tablet ve telefon versiyonları arasında önemli farklar bulunuyor.

Bir Windows veya ios cihaz, yanınada oyun sever biriyseniz pis işleri yapıcağınız kıytırıkdan bir android tablet ekleyin. Microsoft tarafından satın alınmıştır. Uygulamalar kısmında Seçenekler düğmesine . Bir uygulama GPS aracılığıyla telefonunuzun konumunu kullanırken ekranınızın üst.


Her ne kadar son zamanlarda çıkan Android . ABD merkezli teknoloji dergisi PC Mag, bu yılın en iyi iPad uygulamalarını belirledi. Geçtiğimiz gün sizler için. Artık mobil uygulama kullanma alışkanlığım tamamen farklı.


Fikirleri kaydetmek ve aramak için çok iyi düşünülmüş bir anlayışı var. BİLSEM sınavı soruları ve 2. Sınıflar için tablet bilgisayarlarla, bilgi işlem merkezinde, grup tarama uygulaması şeklinde yapıldı. Beykent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi. GHz işlemci hızı ile dikkat çeken cihazla, uygulamalar ve oyunlar verimli. Dijital medyayı sıklıkla kullanan çocuklar sayesinde tablet , telefon ve bilgisayarlar , yetişkinler için ifade ettikleri anlamın dışına çıkıyorlar.


Mobil uygulamalar ise akıllı telefon tablet bilgisayar gibi bir ortamda çalışmak üzere tasarlanmış. Bu kaliteyi sağlamanın en iyi yolu ise uygulamaları test etmektir. Nova Launcher, telefon ya da tabletinizi.

Samsung Çocuk Modu (Kids Mode) özelliği duyuruldu. Uzun bir süredir geliştirmekte olduğumuz tablet uygulamamız KitPad. Doğrudan sosyal medyaya paylaşılabilen bir fotoğraf güzel olabilirdi. CarPlay uygulamaları , gözünüzü yoldan ayırmadan kullanabilmeniz için yeniden. Apple Harita uygulamasının gücü ve sadeliği arabanızda da sizinle.


Bazen ebeveyn olarak çocuklarımıza akıllı telefonlarımızı ve tabletleri veriyoruz. Genel anlamda tasarımı güzel ancak ilerleyen zamanlarda telefon üzerinde daha fazla hakimiyet sağlayıcı. Galaxy Note ailesine güç katacak S Pen uygulamaları inceleme videosu. Berkan Sezer berkans yorum.


Kim ne derse desin, note telefonumla ben çok iyi bir ikili olduk. Samsung, S Pen kalemli yeni bir tablet üzerinde çalışıyor. Sesli kitap uygulamaları son dönemde yükselen bir trend.


GSM Operatöründen bile güzel uygulama BiP ile görüntülü konuşma ve. Akıllı telefonların ve tabletlerin hayatımıza girmesiyle birlikte mobil uygulamalar gün içinde .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar