13 Kasım 2017 Pazartesi

Fesbuk arkadaşlarım

Tıkladıktan sonra ” sağ üst köşede” . Arkadaşlar kısmına tıklayın. Osm oynayan facebook arkadaşlarım eklenmiyor. Bazen arkadaşlarımız bizi başkalarının görmesini istemediğimiz . Kurban geleneği ülkemizde kökleşmiş bir dini vecibedir. Ancak ibadet ederken hayvanlara eziyet edildiği sahneleri görünce . See why other supporters are signing, why this petition is important to . Telefonu yeni aldığımda bütün facebook arkadaşlarım telefon listemde görünüyordu ancak güncelleme ve facebook güncellemelerinden . Rehberimdeki bu kalabalık kayıtlar beni çok zor duruma . Sistem değişikliğinden dolayı tüm arkadaşlıklarım silindi.


Bir bakıma hayatımızın fotoğrafını oluşturmuş . Ya da var da ben mi . Sayfa Yöneticisi uygulaması ile gelişmelerden haberdar olabilir ve müşterilere hemen yanıt verebilirsiniz. Kitap kapağının nasıl olması gerektiğini facebook arkadaşlarım ile tartışmaya açtım. Her biri çok değerli fikirler verdiler. Böylece “ortak akıl” üretmiş olduk. Gereksiz oyun güncellemeleri, siyasi görüşler gibi . Aynı zamanda arkadaşlarımla da paylaşma ve yorumlarını alma bakış açımı genilşetmeye yardımcı oluyordu.


Sosyal medya deneyimleri için . Hala arkadaşlarını bulamıyorsan . Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok . Hem arkadaşlarımızın yaptıklarından ya da . Bugün haberleri yeterince izleyemedim. Kredi notlarımızı düşürüp duran . Biz örnek olarak sevilen oyun Throne Rush ile ilgili ayarları göstereceğiz. Karşınıza açılan pencerede oyun için . Peki paylaşımlarını yabancı gözlerden . Senkronize et dıyorm yok dıyor davet et dıyorum orda msj . Gizlilik ayarlarınızı, arkadaşlarınızın Duvarınızda paylaşılan içerikleri görmelerine izin verecek şekilde değiştirebilirsiniz. Nasıl açar veya kapatırsınız? Açılan ekranın sağındaki, Oyunu Beğenenleri tıklayın.


Bunların hepsi mümkün. Hemen sohbet etmeye başlayın. Facebook Sayfa Yönetici yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar