9 Kasım 2017 Perşembe

Boğa burcu kadını aşk

Yengeç kadını size gönüllü hizmet eder. Evlilik ve annelik ona çok yakışır. Yalnız kaldıkları zamanları sever. Uzaydayız, hepimizin kafası karışık.


Dolayısıyla burçlar konusunda bazılarımız çok inançlıyken, bazılarımız da hunharca tepkili.

Sadakat onlar için çok önemlidir. Birlikte olduğu kişiden de aynı davranışı bekler. Oldukça kıskanç bir . Boğa burçları diye genelleyip . Bu iki aynı burcun ilişkisinde hem güzellikler hem de zıtlıklar oluşabilir.


Aşk konusunda duyarlı, duygulu ve dürüstsün. Karşı tarafı memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun.

Cinsel yaşamında şefkati arayan ve bundan oldukça etkilenen boğa burcu erkeği , aşk yaşamında kendisine güven veren kadınları sever ve . Soğuk boğa kadını duruşu altında aslında yanardağ ağzından çıkan lavlar misali bir . SEVDİĞİNLE MUTLU BİR YUVA KURMAK İÇİN DUA Sevdiğin kimseler,eşiniz, nişanlınız,sözlünüz ile aranızdaki sevgi ve muhabbetin sürekli de. Akrep kadını için aşk en önemli duygudur ama parasız bir erkeğe zor . Nisan ve Mayıs arasında doğmuş . Bu ikili birbirlerine karşı güçlü bir çekim hisseder ve kısa sürede bağlanırlar. Boga burcu insani belirli, pratik, somut bir amaca dogru hareket etmek ister.


Boga erkegi ve kadini ender burçlarda görülen kisilik ve huy ayniligina sahiptir. Bu yazımızda sizlere, boğa burcu aşk hayatı içinde en çok kiminle anlaşır, en büyük aşkı hangi burçla yaşayabilir, sorularını cevaplayan bir . Zodyak ailesinin en sakin kadını ile karşınızdayız. Fakat bazı kadınlar vardır ki . Mutlu bir ilişki kurmaları . Akrep Burcu Kadını Akrep Kadın Akrep Burcu Kadınınin Özellikleri. Eğer erkek saygılı aşk dolu ve arzulu bir yaklaşım içinde olursa akrep burcu kadını eşini mutlu etmek için elinden. Güçlü ve özgüveni yüksek olan boğa burcu kadınları çoğu kişi için ideal partnerler arasındadır.


Burç globa için dev kasım.

Ayakları yere sağlam basan ve rutinden hoşlanan bu kadınlara . Ancak ilerleyen yaşlarında . Fantezileri, aşk oyunlarını ve erotik filmler izlemeyi sever. Herkesin kendi hayat biçimine göre bir aşk ya da sevgi anlayışı vardır. Konu akrep burcu kadınlarına ve aşka gelince onları hiçbir şey geri tutamaz.


Günlük burç yorumları ile aşk , para, aile ve sağlık konusunda hayatınızda neler olacak öğrenebileceksiniz. Bu burcun insanları hangi yapılarıyla ön plana çıkıyor? Etiket: boğa burcu aşk hayatı. Haftalık burç yorumu Nuray Sayarı merakla araştırılıyor.


Bu dönem içerisinde . Ocak- Şubat Haftası Astrolojisi Yorumları Uzman astrolog Su Karakuş Instagram Su Karakuş . Yükselen burcunuzun hayatınızı ne kadar etkilediğini biliyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar