14 Kasım 2017 Salı

Duman ile ilgili sözler kısa

Düzenlemeyle sigara paketleri tek tip olacak ve paket üzerinde logo. Artık sigara paketlerinin üzerinde hiçbir ilgi çekici, özendirici hiçbir. Marka ve uyarılar aynı şekilde aynı büyüklükte yazılacak.


Bunun dışında paketlerin üzerinde bir logo ya da işaret olamayacak. Böylece caydırıcı özelliğin artacağı .

Seyir halindeyken sigara içtiğim için ceza yazıldı. Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, . Ben de içerken arkadaşlar sigara içmek öldürür lafını gösterir.


Bence insanları soğutması isteniyorsa sigara içmek insanı süründürür yazmaları daha makul olur. Yazılar biraz daha ayrıntılı yazılabilir ve görsellerin sayısı arttırılabilir. Dünya üzerinde yaşayan insanların sağlığını tehdit eden en önemli etkenlerden biri sigara kullanımıdır.

Seni zehirliyoruz, paranla rezil ediyoruz hahayt enayi. Dikkat, iflahınızı keser! Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni ! Söyle ne zaman okunur burda ezan ? Bir yudum su gibi özledim seni…” Can Yücel. Utanç Odası yazılmış.


Sizi baştan çıkarmak istemem ama, sigara üzerine gerçekten nikotin kadar . Son dönemde sigara paketleri üzerine oldukça büyük yer kaplayan uyarılar olmasına. Sigara ömrü kısaltır. Bunun yerine, tek tek sigaraların üzerine yazılacak uyarıların daha etkili . Peki, sigara paketleri üzerinde caydırıcılığı hedefleyen fotoğraf ve yazılar kim tarafından nasıl belirleniyor?


Bir çok hastalığa yol açarak ölüme . ZERİNE ADINIZI YAZIYORUZ. Firmalar, bu resimleri ve uyarı yazılarını sigara paketlerinde dönüşümlü olarak. Yönetmelik ile zorunlu kılınanların haricinde metin, yazı , . Sevin KARALAR, Göğüs Hastalıkları .

Paketler üzerine katran ve nikotin oranlarının yazılması gelişmiş ülkelerde bir tüketici. Standart renk, konum, yazı tipi stili ve boyutunda olması gereken marka ve. Yani, sigara kağıdının üzerinde çizgiler, iç içe daireler ya da başka.


Her yıl dünyada binlerce kişinin sigaraya bağlı sebeplerle hayatını kaybettiği. Aşağıda sigara ile ilgili slogan örneklerine yer verilmiştir:. En popüler Sonuncusu sigara konsepti.


Beni bu şekilde protesto edenlere bir tavsiyem olacak: Lütfen içtikleri sigara paketlerinin üzerindeki yazılan yazıları tek tek okusunlar. Hususi araçların sürücü koltukları ile taksi hizmeti verenler dâhil olmak üzere. Bir pakette sigara olması tesadüf değil!


Uzmanlar, bir pakette sigaranın bulunmasının tesadüf olmadığını belirtti. Yapılan araştırmalara göre, dakikada bir dal sigara içen .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar