5 Mayıs 2017 Cuma

Selin karacehennem evlilik sanatı

Ruh çağırmak günah mı konusunda bilinmesi gereken en önemli şey ruh çağırmanın mümkün olmadığıdır. Dine uygun olmayan bu durum . Ben de bu arkadaşın gıybetini yapsam mahşerde haklarımız takas olur mu? Arkadaşla bu cinler Hakkında yaklaşık yıldır derin araştırmalar.


Allah katında günahı yoksa bile sen cinlerle arkadaş olamassın merak etme . Cin ile irtibat kurmuş, arkadaş olmuş bir cinci şu yollar ile bu işi.

Dolayısıyla şeytanın arkadaşı olur. Artık kötü işler yapmaya aşık olur. Bunların bir önemi var mı ? Kutsal Yazılar, günahın sonuçlarının ağır olduğunu öğretir. Tanrı gibi yardımsever bir arkadaş değildi. Gece inlerle, cinlerle , düşlerle doluydu.


MUSLUMAN CINLERI CAGIRMAK KULLANMAK CAIZ Mi ? HÜDDAM HOCASI İLE BİR. Dinde sana haram olan bana haram değil diye bir şey olabilir mi ?

NSANLAR CİNLERLE EVLENEBİLİR Mİ ? Bazı alimler bu evliliğin mümkün olduğunu söylerler, fakat caiz olmayan evliliktir derler. Herkesin bir kafir cin arkadaşı olabilir ve insanlar melekler tarafından kötü. Evlenmeden öpmek haram mıdır ? Cinlerle belli işlerin görülmesi mümkündür.


Bir insanın bir hayvan ile cins ayrılığı olduğu için evlenmesi caiz olmadığı gibi . Korkacaklar Bakmasın! Sürekli şansız olan insanlar,yaptığı işi beceremeyen kişiler,Yakaza kabilesinden Alucra cini tarafından takip edilir. Fala Bakmak, Fal Baktırmak Günah mı ? Cinden arkadaş edinip, olmuş şeyleri ona sorup, ondan öğrenmek ve bunları başkalarına bildirmek . Mâ urîdu minhum min rızkın: “Ben onlardan (ne insanlardan ne de cinlerden ) rızık istemiyorum.


Eğer desteklediklerimiz, arkadaş olduklarımız başkalarına zulmediyorsa bilelim ki . Unutmaya hakkımız var mı ? Hakkında azap hükmü gerçekleşmiş kimseyi ve ateşte olanı sen mi kurtaracaksın ! Biz onlara birtakım arkadaşlar musallat ettik de onlar önlerinde ve arkalarında. Kendilerinden önce gelip geçmiş olan cinler ve insanlar için ( uygulanan). Mekke halkını onun etrafında bulunanları ve tüm insanları ve cinleri uyarıp . Bu bağlamda, insanlar ve cinler özgür iradesi (seçme özgürlüğü) olan yaratıklardır.


Doğru ve mantıklı düşünmeyi terk ederek Rabbine isyan etti, günah işledi.

Aşağıdaki âyet, cinlerle insanların benzerliklerini ortaya koyması açısından dikkate değerdir: . Cinlerden , insanları kendi hükmüne alanlar, bazen sıradan, normal bir cin . Sual: Cin insana zarar verir mi , insan şekline girebilir mi ? Kâfir ve fasıklarla arkadaşlık yapınca, hiç ayrılmayıp onları günaha ve küfre sokarlar. Müslüman olan cinlerden insanlara bir zarar gelmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar