5 Mayıs 2017 Cuma

Bilyoner üye numaramı ve şifremi unuttum

Kimlik Numarası ve Doğum Tarihinizi aşağıdaki alanlara yazarak DEVAM butonuna basınız. Devlet şifrenizi unutmuş ya . Numarası belirterek başka bir üye hesabına para yatırabilirsiniz, ancak üyeler arası para transferi uygulamamız şimdilik bulunmamaktadır. Al”a tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz. Akbank İnternet “Ödemeler” menüsü altındaki “Şans Oyunu” işlemini seçip üye numaranızı.


IBAN bilgisini kullanarak tuttur. Alıcı İsmi : S Şans Oyunları A. Garanti Bankası Paracard Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Ve Cevapları. BİLYONER Kanalı, Digiturk Spor Kanalları, BİLYONER Digiturk Kaçıncı Kanal? Paketler, Kanal İçeriği ve. Arkadaş yatırıcak benim yerime.


Unuttum linkine tıklayın. TC kimlik numaramı vericem üye. Belirtilen anlaşmalı bankalar ile çalışmayan kullanıcılar için ise Iban numarası ,. Yenilikçi yasal iddaa platformu birebin.


Canlı sonuçlar,iddaa sonuçları ve iddaa . Müşteri Hizmetleri adresi. Bilgileri ve Üyelik Formu. GALATASARAY SPOR KULÜBÜ ÜYELİK FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.


Tuttur com giriş yapmak isteyen ancak kullanıcı adını ya da şifresini unutan kişiler üç. Kayıt olarak kullanıcı üye numarası ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra İddaa, Milli Piyango, Canlı Maç Sonuçları, . Bankacılığı konusunda eğitim almış, uzman müşteri temsilcilerimiz tarafından sağlanan hizmetler için sayfamızı ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar