29 Mayıs 2017 Pazartesi

Cafe konsept danışmanlık

Birçok bileşeni olan cafe ve restoran işinde . Cafe ve restoranlarınız için nitelikli danışmanlık hizmeti. Otel sahibi, yöneticisi veya otellere danışmanlık hizmeti vermek isteyen veya veren kişiler. Uzman kadromuz ve tecrübemizle ürün tedariğinden konsepte , personel eğitiminden menülerin hazırlanması ve fiyatlandırılmasına kadar . DANIŞMANLIK HİZMETİ Bar, cafe , restaurant, lokanta gibi işletmeler açacak,.


Fırın konsept cafe kesinlikle diğerlerinden farklı!

Cafe Açmak Cafeler özellikle gençlerin bir araya geldikleri, içecek ve yiyecek satışı. Cafe işindeki yatırım miktarı konsepte göre değişkenlik gösterir ve bin lira gibi bir. Tasarım – Projelendirme – Uygulama – . Biz, ister açık olan işletmenizde ister yeni kuracağınız bir işletmede menü danışmanlığı , konsept çalışması, kurumsal kimlik, gerekli eğitimler, dekorasyon, mimari . Cafe için konsepte uygun olarak alınması ihtiyaç duyulan birçok araç-gereç vardır ve. Tarımsal faaliyette bulunanlar . Yeni bir tasarım anlayışı ile hazırlanan mekana ait konsept ve uygulama.


Misto) Cafe için tüm renovasyon projeleri ve kontrolörlük hizmetleri KCL Proje.

Dotto Cafe Bistro temizlikten ve. FÜZYON MARKA VE LOKASYON DANIŞMANLIĞI. MUHTEŞEM BİR MARKA, MUHTEŞEM KONSEPT VE AYDA 300. Yurtiçi, ve yurtdışı ofis,konut, konaklama, eğitim, kafe -restaurant, mağaza tasarımı gibi alanlarda, konsept üretimi, proje ve uygulama , danışmanlık hizmetlerini . Cafe tasarımda tecrübeli olduğumuz kadar konsept danışmanlığı konusunda da . Yurt içi ve yurt dışı projeleriniz için restaurant, cafe , lounge konsept geliştirme ve.


Mahmut Kayhan İç Mimarlık ailesi, tedarikçilerimiz ve çalışma . Markanın oluşumu, mimari konsept , ürün gruplarının belirlenmesi, eğitimler ve tüm . Direcciones a pano cafe (Maltepe) en transporte público. Danışmanlık verdiğimiz iş alanları. Bütün bu güzel işlerle birlikte hem mesleğini devam ettirmekte hemde menü ve konsept danışmanlığı yapmaktadır. Cafe konsept danışmanlığı neden gerekli olduğunu bu yazımda sizlerle paylaşıyorum.


Detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Juice Planet, kısa sürede ürünlerini, konseptini ve tüketim kanallarını geliştirmiş ve artan talebe . Restoran veya kafe işletmesi mi açmak istiyorsunuz? Bir konsept tasarlamak, bir restoranın bir marka oluşturması, müşteriyi . Yeni konsept geliştirme, mevcut operasyonunuzu değerlendirme, mutfak, bar ve iç mimari düzenlemelerinizi, . Bizim de en çok karşılaştığımız sorulardan biri olan “ cafe konseptleri ” konusuna bir.

Yeni bir Coffee Shop Marka konsepti kurulumu için sırasıyla aşağıdaki. Barista eğitimlerine,. RESTAURANT AÇMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ KONSEPTİ NE OLSUN ! Murat Bozok önderliğinde uzman kadromuz ile, restoran, cafe ve hotel mutfaklarında tecrübelerimizle, yatırımcılara danışmanlık hizmeti veriyoruz. Tek veya zincir mağaza için konsept hazırlanması ( cafe , restaurant, fast food noktası, bar, otel) . GANİ GASTRO CAFE DÜZCE. Cafe kurulumu, konsept geliştirme, makine ve ürün tedariği.


Bir restoran- kafe açma hayalinizin hayal kırıklığına dönüşmemesi için. Merhaba, Yaklaşık üç senedir profesyonel olarak iç mimari danışma , proje çizimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar