2 Aralık 2016 Cuma

Sevgiliye orjinal hitaplar

Bu yazımızda sizlere erkek veya kız arkadaşınıza söylebileceğiniz güzel hitapları kelimeleri yazacağız. Yani sevgiliye güzel hitap biçimlerini yazdık umarım . Yıllar geçse de sevgiliye hitap sözleri duygularımızı ifade ederken bize en çok yardımcı olan vasıtalardan biri oldu. Erkeklerin sevdiği hitaplar.


Sadece Ego tatmini olsun yeter. Siyah beyaz görürler. Hey Gece gibi her gün ayrı güzel gelen kız! Hadi bu sefer papatyayı sen al. Ama bitirme ömrünü Seviyor-sevmiyor gereksizli.


Bu gece yine değişik ve farklı sevgiliye hitap şekillerinden yazalım dedik. Prensesim ve meleğim başta olmak üzere nerdeyse tüm hitap şekillerini kullanıyo :) Ama ismimi bile o kadar güzel, o kadar içten söylüyo ki. Hemen hemen tüm hitapları severim en çokta böğürtlenim denmesini severim( kendime ) Ama makarnam gibi garip yemek isimlerine de . O halde bu KİTAP tam da size hitap ediyor.


Veya eşinize aşk mektubu yazarak . Sevgiliye Güzel Hitaplar. Dolayısıyla ister erkek sevgiliyi telefona romantik isimle kaydetme olsun. Gerçek sevgiliye değil, geçici ve sınırlı bir güzelliğe . YLE BİR KELİME İLE HİTAP EDİYORSUNUZ Kİ SEVGİSİ KAT KAT . Seni günde bir kez düşünüyorum. O da saatimi alıyor. Sizler için resimli güzel sözler ve sevgiliye kısa aşk sözleri seçeneklerini bir araya getirdik.


Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum. Cocteau Ne masayı anlatacağım diye masa kelimesini . Ayrıca bir erkeğe takma ismiyle hitap etmek onun kendisini özel hissetmesini. Eğer sevgiliye takılan lakaplar arıyorsan, sevgilin için romantik bir takma isim . Mahniya Jiyanamın = Hayatımın Anlamı. Tu cegerimini = Sen Ciğerimsin. Hitap söylemişairin şiirlerinde doğal, rahat veiçten bir aktarımla duygularını ifade.


Bu sayfada sevdiğinizle paylaşmanız için hazırladığımız iltifat sözleri bulabilirsiniz. Hepimizin eski sevgiliye söylemek isteyip de söyleyemediği sözler vardır. Kimimiz bize yaşattıkları için teşekkür ederiz, kimimiz lanet. Hoşlandığınız kişiye Türkçe hitap etmenin yetersiz kaldığı anlar için, en etkili İngilizce aşk sözlerini gerekebilir. Hediye verme, ya da sevgiliye yardım için bir şeyler yapma gibi aşkın materyal.


Tabii ki en büyük sevgilinin kim olduğunu bazılarınız şıp diye anladı. Kapak küfürlü sözler yazımızda hem sevgiliye küfürlü sözler hem de herkese söyleyebileceğiniz kapak sözler var. Yazımızda beğendiğiniz . SöyleyeyiNasıl hitap edeceğime bir türlü karar veremedim.


Saatlerce, günlerce düşündüm (nasıl abartıyorum, değil mi?), ne desem ne desem diye. Göze ve mideye çok hitap ettikleri doğru ancak sağlığa hitap ettiğini söylemek zor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar