9 Aralık 2016 Cuma

Ask testi oyunu

Ask testi oyunu

Aşk Testi - Ücretsiz online oyun! Gerçek aşk testi oyunumuzda sevdiğiniz bir arkadaşınızın ismini ve kendi isminizi. Aşk testi oyna ve ekrana bir kadın ile bir erkek ismi yaz. Sevgilinle uyumlu musun, ruh ikizin seni nerede bekliyor, gerçekten aşık mısın? Adınızı ve sevdiğinizin adını yazın, aşkınızı test edin.


Ask testi oyunu

Bugünkü videomuz da sizlere sevgiliniz hakkında cevaplar vermeye çalışacağız. Sizler için harika bir aşk testi hazırladık. Bu sihirli şey hakkında sana söyleyeceklerimiz var! AşK TESTI OYUN , sadece FANOYUNLAR oynayın.


Kisses, Kızlar, Flört, Büyü. Aşkının gerçekten olup olmadığını keşfet. Aşkınızı test etmek için isimleriniz yeterli olacak. Fareniz ile kalbin altındaki boş kutuların içine tıklayarak sizin ve sevdiğiniz kişinin adını yazın.


Ask testi oyunu

OyunEs iyi oyunlar diler. Daha sonra kalbin üzerine tıklayın ve . Bu uygulama sayesinde hoşlandığınız insanla aranızdaki uyumun ne kadar olduğunu yapabilir, aşk testini başkalarıyla karşılaştırabilir ve hoşlandığınız kişiye. Hemen oyunumuza başlayın ve kendi isminizle birlikte aranızda ki . Onun size ne kadar aşık olduğunu biliyor musunuz ? Bu oyunumuzda sevdiklerinizin size olan aşkını ölçebilirsiniz. Kızlar ve erkekler için bu şaşırtıcı uygulaması üzerinde öpüşme alıştırma!


Tabi sadece makinenin verdiği bir puandır. Bu oyun güzel fakat size tekrardan söylüyorum,bloom,flora,stelladan oluşmuyor diye kaç defa söylicem kendinizi beğenmişler bencil olsada be miusayım . Aşık olduğunuz kişide sizin gibi sırılsıklam aşık mı? Yoksa sizle aynı duyguları taşımıyormu? Bu oyun ile sevdiğiniz kişi ile ne kadar uyumlu olduğunuzu öğrenin.


Ask testi oyunu

Yapmanız gereken şey çok basit sevdiğiniz kişinin adını ve kendi adınızı yazmanız yeter. Sol alt köşeden TR seçeneğini işaretleyerek oyunu Türkçe yapabilirsiniz. Aşk ölçer testi oyununda isimleri boş kutulara yazınca harflere göre otomatik olarak bir oran belirler bu oran kesinlikle gerçeği yansıtmaz amaç eğlenmek . We did not find for: ask testi oyunu oyna. Check spelling or type a new query. On DealsNow - Tired of.


Puanlı giysi giydirme 39. Aşk, herkese göre farklı bir anlam taşır. Eşiniz veya sevgiliniz sizin için ideal mi? Tutkulu bir gerçek aşk mı arıyorsunuz? Orjinal adı Love Tester olan iki isim girerek aşkın test edildiği eğlenceli bir oyun.


Tek yapman gereken iki ismi girip, birbirlerine olan aşk derecesini görüp, oyun. Bir test için sevgi . Aşk ölçer gelecekteki sevgilim - gelecek tahminleri komik uygulamalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar