15 Aralık 2016 Perşembe

Ne kadar zekisin oyunu

Ne kadar zekisin oyunu

Hem Çocuklara Hem Büyüklere Eğlence Ve Zeka Oyunu. Yaşından büyük her çocuk ve yetişkin için . Ahsap ne kadar zekisin oyunu basamaklı bir zeka ve akıl oyunudur. Malzeme Kötü Malzeme Slime. Uzman versiyonunu inceliyoruz.


Ne kadar zekisin oyunu

Kartlardan birisi oyunun kutusunun altına yerleştirilir ve hedef olarak bir resim seçilir. NE KADAR ZEKİSİN OYUN SETİ. Gördüğünü algılama ve hatırlama stilinde bir oyundur. Bu ürünü TL den başlayan taksitlerle satın alabilirsiniz. Hemen alışverişe başla fırsatları kaçırma!


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) . Sepete Ekle Karşılaştır. Oyun W,A,S,D ve boşluk (space) tuşuyla . D Sihirli Kare Strateji Oyunu.


Ne kadar zekisin oyunu

Ne kadar zeki olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Sırlarla dolu Mısır piramitlerinde geçen oyunumuzun amacı bu piramitler içindeki. Dikkat ve Algı Geliştirici Master Dedective Oyunu. Sumo Game Akıl-Zeka-Strateji Oyunu (Büyük Boy).


Oyunun tablasının zemininde bir tarafında . B sınıfı ne kadar zekisin oyunu oynamaya başladı. Bu oyun analitik düşünme, aritmetik. Son derece eğlenceli olan bu zeka oyunu, sayesinde keyifi zaman geçirdiler.


Akıllı Gelecek Projesi Oyunları on. Oyunumuzun kolay versiyonudur ve beş yaşından büyük her . Trivia oyunları hayranları için, bu oyunu birkaç saat süren eğlenceli bir zaman geçirmek. Ne Kadar Zekisin İlk Adım. Kutu İçeriği: Adet Oyun Kutusu. Parça Oyun Şekilleri.


HOW TO PLAY : Are you genius? There are two different . Bir çeşit beyin jimnastiği yapmanıza olanak sağlayan oyun televizyon ve bilgisayar oyunlarının esiri olmaya aday günümüz çocuklarının . Oyunlar ), Kulami, Mangala, Koridor, Nim (Strateji Oyunları), Abc bağlama, Amiral Battı,. Gönüllü Gün İade Garantisi: Satın aldığınız birçok ürünü, ürünün size teslim edilmesini takip eden gün . Abalone dünyaca ünlü bir zeka ve strateji oyunudur. Uyarı: 1- yaş altı çocuklar için uygun değildir.


Bunu denemeyecek kadar zekisin. Umursamazca ellerini göğsünde birleştirdi . Görsel zeka insan beyninin ilk dili gibidir. Bebekliğimizde hayatımızda yer edinir ve süre gelen hayatımız boyunca bizimle birliktedir.


Oyuna ne gerek var ki” dedim “Zaten insanlar siz karışmasanız da kavga ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar