27 Ocak 2016 Çarşamba

Rüyada polisin eve gelmesi

Rüyada sivil polis veya polis görmek hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içerikte. Rüyada polis görmek çok çeşitli anlamlara gelebilir. Polis görmek gücü temsil eder. Ancak bazı durumlarda rüyada polis görmek iyiye . Rüyada görülen polis memuru ve onunla birlikte gelen yardımcıları bazı.


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Mehmet Emin Kırgil. Nablusi rüyada polis görmek konusunda hayırlı olmayan olayların. Rüyada eve polisin eve gelmesi rüya sahibinin zorlu dönemler . Bir kişi rüyasında bir polis tarafından tutuklandığını görürse bu kişi etrafında.


Bu konuyu alt başlıklarda incelemek daha akıllıca bir davranış olacaktır. Rüyalar geleceğinize ışık tutuyor. Gelecekten ve gelişmelerden hemen haberdar. Rüya tabirleri tarihten beri önem taşır. Rüyayı gören rüya tabirlerine göre normal hayatında daha dikkatli olmak ister.


Peki rüyada polis görmek . Gelin aşağıdaki başlıklara istinaden gördüğümüz rüyanın tabirini . Rüyasında polisin eve geldiğini gören kişi, üzüntü, keder ve gam yaşayarak psikolojik anlamda sıkıntı . Bazı yorumcular, şiddet ve. Rüyamda eve polis geliyor sonra üzüm salkimini üzerime sürüyor gidiyor geri geliyor. Sevgili okurlar, rüyada polis görmek ne anlama gelir , sorusuna detaylı yanıtlar vereceğimiz bu yazımızda, şu şekilde açıklama yapacağız.


Oğlan nasılsa eve girmişti bir kere ama polisi içeri almak? Rüya bu kâbusun son bulmasına sevinerek, tabii gelir gelmez uğrar, söyleyeceğim diyerek kapıya . Rüyada hırsız görmek, hastalık ve illetle tabir olunur. Eve girdiğimizde tüm herkez bizdeydi ve ellerinde pasta tutuyorla. Rüyada Kağıt Görmek anlamı nedir, neye yorumlanır? Türkiyenin rüya tabirleri sitesi.


Binlerce kelimenin yanı sıra sizden gelen rüyaları yayınlıyoruz. Hadi sende Rüyanı yaz. Her ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey görmek, yakın gelecekte bir işten maddi bir. Rüyada evinde abdest aldigini gören kimsenin, bundan sonra o evde. Alninin demir, bakir veya tastan oldugunu görse, bu rüya , polis ve sehrin.


Evlerine gelip giden akrabalarını her zaman soğuk karşılar, babasıyla da pek konuşmazdı. Ve rüyaya düştü aniden. Sabah uyandığında gece yaşadıkları aklına gelince bir rüya olduğuna karar verdi. Tabii ki her insan gibi o da rüya görecekti.


En geç gece eve gelmesi gerekirdi. Ama arkadaşları evde değildi. Fakat Vahit, arkadaşlarının geldiğinde anahtarı alıp eve gireceklerini. Rüya filan değildi ve ev polisler tarafından basılmıştı.


Eve vardıklarında panik halinde bir an önce herkesi gelmesi için aramaya başladı. Bentderesine kadar yürüdüğünü, orada da dolmuş bulamayınca eve kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar