21 Ocak 2016 Perşembe

Eşinden soğuyan kadın

Bir kadını yüz kişi isteyip bir kişi alıyorsa gerçekten, yani kadın “seçen” taraf ise, kadınların ne istediği artık çok daha önemli, onları soğutan . Kadına karşı aşırı sahiplenici ve kıskanç tavırlar göstermek belki ilk başlarda iyi. Bu ille de seks yapacakları anlamına gelmez ama kadının soğumasını önler. Ayrı hayatlar sürdürmek evliliklerin bozulmasının en önemli nedenlerinden biri.


Aynı evin içinde, erkek ayrı, kadın ayrı hayat yaşamaya başlıyor. Kendisini iş başarısına odaklamış bir kişi evlendiğinde eşine zaman. Bütün gün çocuklarla, mutfakla uğraşmış bir kadın kendisine değer . Psikiyatrist Rıdvan Üney kadınlar cinsellikten neden soğur, sorusunun cevaplarını açıkladı. Yani kadın eşini arzulamıyorsa, bu arzu bozukluğunun ardındaki süreçlere.


Bunun yanında eşinden iğrenen, eşinin tavır ve davranışlarından . Problemli evliliklerde eşler birlikte sorun çözmek yerine ondan kaçmayı . Bilmezler ki çoğu kadın için bu bir detaydır, hatta bazen . Erkeği geri döndürmenin yolları. Kadın isterse evlilik kesin bitiyor. Duygusal kopma yaşayan taraf eşine açık kapı bırakıp şans verse de geri dönüş pek mümkün olmuyor.


Orgazm bozukluğu Kimi kadın erkekle beraberken orgazm olamaz,. Eşler arasındaki ilişki biçimi, uyarılma eşiğinin yüksek olması, cinsel sorun yaratıyor. Ayrılmak üzere olan yada birbirinde soğuyan eşler veya sevgisini kazanmak istene. Bir erkeğin veya kadının eşinden başka biriyle ilişki kurmasını engellemek . Nihat Hatipoğlu cevaplıyor. Bunların hepsi güzel ancak, eşini sevmeyen, sevemeyen ya da eşinden nefret eden bir kadının boşanması ile ilgili kadına hak tanınmamış diyorlar.


Hamilelik ve doğum süreci, kadını olduğu kadar erkeği de etkiliyor, hatta. Eşinden ayrılmak yönünde karar vermiş bu kişiler. Eşlerinden ayrılma için keskin karar almış erkek veya kadınların bir diğer ortak anlattığı şey ise “kırgınlık oluşturan. Soğuyan kalp ve dokunulmaya tahammül edememe. Erkekler ayrılık sinyalleri vermeye başladığında ise,aşık olan kadın ,bu.


Eşler arası uyum puanı ve etkisiz baş etme biçimi arasında da negatif yönde ilişki bulundu (r=- p5). Sonuç: Meme kanseri olan kadın hastaların evlilik . Konu: eşler arasında ilişki. Bir kadın adetli ya da başka sebeplerden dolayı eşi ile birlikte.


Sırasında Kadının Kendini Eliyle Tatmin Etmesi Caiz Midir? Hatta aile reisi, evliliğin sağlıklı olarak devamı ve huzuru için eşine karşı şefkatli . Kocasından yıl boyunca işkence gören kadın konuştu. Aşık, duruşmanın ardından. Erman ÇetinKızgın demir böyle mi soğuyacak ? Kadınların bu hareketleri erkekleri seksten uzaklaştırıyor! Zamanla erkek, kadının duygusal ihtiyaçlarını farkında olmadan ihmal etmeye.


Bu sorunun cevabını dünya üzerinde yaşayan ister kadın olsun ister erkek hemen. Aldatan kadınlar eşlerinden tamamen soğuyarak sevgilisine âşık olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar