12 Ocak 2016 Salı

Bilgisayar ile okey oyna

Bu oyunu bilgisayarınıza indirerek, oyun oynama konusunda becerinizi geliştirebilirsiniz. Kullanıcı adı soran ekranda Çıkış Yazısına tıklayıp yeni gelen Oyun Seç ekranında OKEY i tıklayıp BİLGİSAYARA KARŞI OYNA yı tıklayın! Sizin için hazırlanan bilgisayar ile okey oynama odası buyurun. Klasik okey oyna ve tüm taşları sıralı bir biçimde dizerek rakiplerini geç.


Rakip olarak bilgisayardaki sanal kişi bulunuyor.

Merhaba sevgili okey oyna kullanıcıları. Sitemiz olarak size hızlıca okey oynaya bilmeniz için bilgisayar okey oyunumuzu tanıtmak istiyorum. Tek başına okey oynamak isteyenler için özel oluşturulan bilgisayara karşı okey oynama salonu. Ulusal oyunumuz Okeyi bilgisayar ortamına taşıyan ve büyük beğeni kazanan okey oyununu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca okey sitelerine mobil girişlerde Java istenmediği için bağlantıların hızlı bir şekilde gerçekleşmeleri sağlanmaktadır.


Yüksek performans ve bağlantı için Altinstar oyununu bilgisayarına indir ve yükle. Robotlara veya bilgisayara karşı okey oynamaya son.

Bu teknolojik cihazlardan okey oynamak için cihaza okey indirmeniz yeterli olacaktır . Hem bedava okey oyna hem de çanak. Okey indirme programı ile hemen . Yön Tuşlarını ile yönlendirerek oyunu devam ettir bilgisayar başına ilk. Bilgisayara karşı okey oynamak isteyenler oyunun . Bu binlerce Android oyunu oynamanıza izin veren güçlü bir . Programda - Oyun: OKEY , Monopoly, Duplike Briç, Rober Briç, Tavla,.


Online olarak gerçek rakiplere karşı Oyna. Canlı okey oyna : Cep telefonu, bilgisayar ve tablet bilgisayarlarınız ile kolayca giriş yapabileceğiniz okey odalarımızda yüzlerce oyuncu ile zaman farkı olmadan. Com Gizlilik Politikası. Yada eşli oyun oynamak isterseniz oyun ayarlarından . Saniyeler içerisinde . Artık okey oynamak çok daha zevklidir. Mobil de en iyi masa oyunu okey internetsiz olarak sizinle.


Oyuna hemen ve hızlı başlamak istiyorsanız Oyna tıklayın veya lobide oyun seçiniz.

Nasilmi buradan hemen bilgisarinizla giris yaparak okey oynamaya baslabilirsiniz. Okey, yapay zekası, zengin görsel efektleri, basit, kullanışlı arayüzü ile amaca uygun okey indir. Canınızmı Sıkıldı veya bilgisayar başında yapacak bişeymi bulamadınız. Ozaman okey salonumuza giriş yapıp yeni arkadaşlar edinebilir yada okey.


O zamanlar bilgisayar yok, haliyle programlama dillerinin . Euro Truck Simulator Türkiye Haritası Modu. ETS Türkiye Haritası Modu. Subway Surfers PC mobil cihazlarda oynanan. Bir çok kullanıcı, bilgisayara karşı okey oynamanın daha zorlu olacağını. Henüz üye olmadıysanız sağ taraftan ücretsiz üye olabilirsiniz.


Gazeteci Kadir Konuksever, internette okey oynanan bir sitenin, Doğu. Cepte okey oyunu bilindik okey oyununun, Android sistemli cep telefonlarında, tabletlerde ya da dilerseniz bilgisayarda indirmeden, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar