17 Aralık 2015 Perşembe

Internetsiz görüntülü konuşma programı android

Görüntülü konuşma azar uygulaması ile birçok avantajı da elde edebiliyorsunuz. Yani Android ya da İOS işletim sistemlerinde bu programı ücretsiz şekilde. Programın en iyi yanlarından biri tek bağlantı ile birçok yere . Uygulamayı Android için buraya, iOS için buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Tictoc size ücretsiz mesajlaşma ve konuşma imkanı sağlıyor. Wechat indirebileceğiniz linkler:iOS, Android , Windows Phone ve BlackBerry.


Akıllı Telefonlar İçin Sesli ve Görüntülü Konuşma Programları. Bugünkü yazımızda siz teknoloji sevenlere hitap edecek güzel bir konu. Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine uyumlu bu programlar günlük hayatımızı . Bu kez de doğru okuyorsunuz evet, Telegram ile görüntülü arama yapmak. Güvenliği en iyi olan yazışma/ konuşma programı hangisidir/hangileridir.


Ağu 20- Özel hayata saygı, konuşmaların ve paylaşımların gizliliği, herkesin arzu. Mxit olarak belirlenmişken en iyi uygulamaya bakalım. OS ve Android işletim sistemi kullanıcıları uygulamayı indirip kullanabilirler.


En İyi Sesli Görüntülü Konuşma Programları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar