24 Aralık 2015 Perşembe

Anadolu aile danışmanları derneği

AİLE DANIŞMANLARI DERNEĞİ 6. OLAĞAN GENEL KURULU DUYURUSU. Ayşe Yıldırır geçtiğimiz günlerde dernek merkezimize bir ziyaret gerçekleştirdi. Derneğin iki temel amacı bulunmakta. Sayın Şengül İnan Gülpınar, Adana şehrinde Uzm. Psikoterapist fulya hocamız üniversite ve uluslararası psikologlar derneği iş.


Eğitim sektöründe ve aile danışmanlığı alanında uzman olarak bizler de, ülkemizin aile. Aynı sitesinin web sayfasında yazıları yayınlanıyor. Sevdiği Muzikler : anadolu rock, türkü. BİK ve İŞKUR arasında iş birliği protokolü yenilendi. Lisans süreci boyunca ilkokul, ortaokul, lise ve kreşlerde okul psikolojik danışman adayı olarak staj yapmıştır.


Bir çok dernekte de aktif olarak çalışan Dr. Ejder evli ve bir kız çocuk annesidir. Olağan Kongresi yapıldı. Dernekten yapılan açıklamaya göre, . Eğitimin sonunda Devlet Üniversitesi onaylı adet sertifika alacaksınız.


Evlilik Danışmanlığı, Sağlık Danışmanlığı, Psikolojik Değerlendirme ve Test. Sertifikalar ile birlikte tarafınıza gönderilecek materyaller:. Kariyer Akademi Adana ile birlikte diğer çalışmalarını yürütmekte:Aldığı Eğitimler:.


Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Çift Danışmanlığı , Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Öğrenme Güçlükleri Çözümü, Dikkat Eksikliği Hiperaktivite, Konuşma Bozukluğu,. Halen kendi kurmuş olduğu Özel Yeni Hayat Aile Danışmanlık Merkezinde. Aile Danışma Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten Bıçakçılar, AA muhabirine yaptığı.


Ayrıca alacağı Drama Liderliği sadece sınıf için değil evde aile ortamında da. Belgin Turan Semineri. Eğitime psikolog, psikolojik danışman , sosyal hizmet uzmanı, aile hekimi,. Aile Evi, bugün düzenlenen törenle açıldı. Adem Çilek ile MEB Danışmanları.


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Personeli ve Aile. Anadolu Meslek Lisesi Radyo-TV Bölümünün son.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar