14 Eylül 2015 Pazartesi

Nikah tarihi kaç ay önceden alınır

Bu nedenle nikah başvurusundan önce , başvuruda bulunacağın belediyeden gerekli belgeleri. Tüm evraklarını topladıktan sonra ay içinde başvuru yapabilirsin. Evlenme Ehliyet Belgesi Nedir? Nikah Günü Kaç Gün Sonraya Verilir?


Akdeniz anemisi testi de evlenmeden önce yapılması gereken testler arasında. Hazırlayacağın belgelerin geçerlilik süresi ay olduğu için nikah günü alırken bu. Bu gerekli evrakları tamamladıktan sonra ay içerisinde ikamette . FOTOĞRAF: Ön cepheden, son (altı) ay içinde çekilmiş (beş) adet vesikalık . Bu yüzden altı ay içinde başvuru yapmalısınız. Bu yazımızda nikah tarihi nasıl alınır konusunda yani nikah işlemleri konusunda detaylı bilgiler verdik.


Ramazan bayramı tatili kaç gün olacak? Doğum tarihleri gün, ay ve yıl olarak tam yazılır. Bu gibi hallerde aracılık yapanların da imzaları alınır.


Daha önceden evlilik yapan bayanların iddet sürelerinin başlangıç tarihi eşinin ölümünün yahut boşanmanın. Nikâhtan yarım saat önce iki adet şahidin hazır olması gerekmektedir. Evraklarınız hazırlandığı tarihten itibaren ay süresince geçerlidir.


Daha önce evlenme,boşanma veya ölüm varsa nüfus cüzdanlarına işlenmiş son . NİKAH GÜNÜ VERİLMESİ. Yıldırım Belediyesi nikah salonlarına ait bilgiler, nikah için gerekli belgeler ve. Alınacak sağlık raporu aile hekimliklerinden ya da devlet hastanelerinden temin edilebilir.


Fotoğrafın son altı ay içinde çekilmiş, 5x6. Tüm belgeler alındığı tarihten itibaren ay süre ile geçerlidir. Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte başvurarak nikah tarihi belirlenir.


Resmî veya özel sağlık kurum ve kuruluşlarından alınacak sağlık raporu. Altı ) ay olduğundan ( Altı ) ay dan daha ileri bir tarihe nikah randevusu. Müracaat evrakları alındığı tarihten itibaren ay. Mesai saatleri dışında yapılacak nikah törenleri özel istek olup, önceden irtibat.


Kendi aile hekimlerinden “ nikah için” ibaresi ile. Belge verildiği tarihten ay süreyle geçerli olup bu husus belgede de gösterilir. Ancak kadın üç yüz günlük süre dolmadan önce doğum yaptığı veya . Alınan belgede kişinin Adını, Soyadını, Anne Adı, Baba Adı, Doğum Tarihini ve . Başvuruya gelemeyen . Son altı ay içerisinde çekilmiş olmalıdır. Bu belgeler alındıkları tarihlerden itibaren ay süre ile geçerlidir. Tüm işlemleri bittikten sonra nikâh günü verilir.


Son ay içinde çekilmiş olmalıdır. Mecbur kaldınız ya da ertelemenin alemi yok dediniz ve bir an önce evlenmek. Nikâh İşlemleri İçin Gerekli Belgeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar