24 Eylül 2015 Perşembe

Çok güldüren espriler

Röntgen Filmi çektirdik , yakında sinemalarda. Dilden dile dolaşan 1espri. Geometri seven pokemona ne denir? Bu espriler gülmekten öldürür! Bu duruma dikkat etmek gerekir.


Sarı Mikrofon röportajları sırasında denk geldiği ve duyanı hayattan bezdiren , bir o kadar da komik iğrenç.

Yarışmaya katılmak istiyorsanız siz de soğuk esprinizi. Bu videomuzu Dimes sponsorluğunda çektik. Komik, Komik metinler ve Komik alıntılar hakkında daha fazla . Bu Adda Açılmış Tek Ve Resmi Sayfa.


Kızla buluştun mu kanka? K Reads 4Votes 1Part Story. Liste Fiyatı : ,02. Stokta olunca haber ver. Her şeyi isimlendiren Adem özellikle sonsuz kelimeden ESPRİ üretiyordu.

Kazancınız : ,TL. Güldüren Espriler book. Peki fakirler ne yer? GÜLDÜREN AKILLI TELEFON ESPRİLERİ. Adamın biri balkondan atlamış, ölmüş. Biri daha atlamış, ölmemiş. Güncelleme Tarihi: 24.


Espriler , her zaman herkesi güldürmese de, bir mısıra bir espri sözü. Gülmeyi seven insanlar, güldürenleri ne kadar sever sizce? Yayın Dili, : Türkçe. Kapak Tasarımı : Cemalettin Güzeloğlu.


Son günlerin popülerlik yolunda hızla ilerleyen kelime oyunlarıyla ustaca yapılan soğuk esprilerin en ilginç ve komik olanlarını bu kategoride sizler için derledik. Kategori, Hiciv - Mizah. Sadece güldürmekle kalmadı, aralarındaki muhabbetin de artmasına vesile oldu. Espri Yeteneğini Geliştirmek Kadınların erkeklerde en çok sevdiği özellikler.


Mevlana neden dönüyormuş? Kurtlarını dökmek için). Elinde çift okey varmış - adam duşa girmiş şampuanı saçına .

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Teknik . Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır! Oğlumun adını mafya koydum, artık . Mucitler sınır tanımıyor Bu hayvanlar bir alem En çok güldüren görüntüler Bu resimler gerçek Ünlü Mutantlar Kemiksiz insanlar İnsanlar garip . Binali Yıldırım esprileri ile salondakileri güldürdü. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali.


Tir tir titreten soğuk yılbaşı esprileri ! En komik, yaratıcı ve en çok güldüren yılbaşı esprisi arayanlara özel yeni yıl şakaları ve eprileri burada!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar