14 Ağustos 2015 Cuma

Kına gecesinde değişik neler yapılır

Geleneksel ya da modern, kına gecesi nasıl yapılır , kına gecesi elbise ve hediyelik seçenekleri neler gibi sorulara yanıt arıyorsan, senin için. Geleneklere uygun bir kına gecesi düzenlemek istiyorsan bu yazı tam sana göre! Kına gecesi nasıl yapılır ? Evet biraz uğraştırıcı ancak çok şık ve değişik bir fikir. Eğer siz de kına gecenize gelen insanlara bir şey dağıtmak istiyorsanız ve ne dağıtacağınıza karar. En değişik kına gecesi malzemeleri ile hazırlıklar.


Asır Organizasyon Düğün Kına. Bu boyalar her ne kadar örtülerin altında kalsa da vücut boyama aslında her. Düğünden bir ya da iki gün önce yapılan kına gecesi , bir nevi gelinin bekârlığa. Eğlence için müzik organizasyonu yapılacak mı ve kına gecenizde . Bazı yörelerde, kına gecesinin yapılacağı gün, düğün evine bayrak asılır.


Aileler, söz kesildiği gün nişanın ne zaman yapılacağını tespit ederler. Peki siz Türk gelenek göreneklerine özgü bir kına gecesi planlamak için neler. Daha geleneksel olarak yapılacak olan kına gecelerinde kına malzemeleri daha. Minik kızımın altı ay kınası için neler yapabilirim diye düşünürken gelen . Ayrıca kendine has ve değişik bir kokusu vardır. Düğünden gece önce, genelde kız evinde yapılan kına geceleri zamanla değişime uğrasa da yitirilmeyen . Kampanyalı ve indirimli fiyatları için tıklayın!


Esasen kına gecesi , gelinin baba evindeki son gecesinde yapılır. Geleneksel kına geceleri bölgelere göre farklılık gösterse de genellikle düğünden önce gelinin anne-babasının evinde yapılır. Genellikle düğünden bir gece önce yani gelinin baba evinde kalacağı en son gecede yapılan kına törenleri duygu yüklü, hüzünlü ancak bir o . Yıllardan beri süregelen kına gecesi geleneği neden yapılır ? Değişik kına gecesi etkinlikleri, kına gecesi için eksik listesi, kına gecesi adetleri, kına gecesi için şarkılar . Son dönemlerde kına girişleri bir değil, en az iki üç kez yapılır oldu, . Bir nevi bekarlığa veda partisine . Geleneksel olarak bilinen kına gecesi , düğün öncesinde baba evinde yapılan kına geceleridir.


Kınayı evde yapmayı düşünüyorum zira düğün salonlarına kitlenen kına geceleri bana pek samimi gelmiyor. Kravatını çekiştirerek ne kadar . Popnpon tüller, kına temalı flamalar veya giriş için değişik totemler . Aileler, gelinimiz ve İslami Organizasyon Firması adına hoş geldiniz konuşması yapılır. Fon eşliğinde neden kına yakıldığına dair küçük bir hikayeden sonra anne gelinimizin sağ . Gün geçtikçe farklılaşan kına geceleri , son dönemde bilinenden değişik. Manşet, başarının sırları, başarı nedir ne değildir, başarı.


Bu konuda da firmaların değişik alternatifler sunduğu kına gecesi paketlerini . Düğün törenleri şehir ve kasabalara göre değişik özellikler taşır. Her detayıyla sizin ilgileneceğiniz bu özel gece için yapılması gerekenleri. Son zamanlarda her ne kadar bindallıya uygun şerit kesim topuklu ayakkaılar. Konseptinize uygun mum seçmek ve değişik bir hava katmak ise sizin elinizde.


Düğün, kına ve nikah malzemeleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Kadınlar için oldukça duygusal olan kına gecesinin ağırlıklı rengi kırmızı olacağından dolayı tercihler bu yönde şekillenir. Bu törenlerin içinde yer alan ve gelinin baba evinde kalacağı son gece yapılan kına gecesi ise en duygu yüklü olanıdır.


Kasaba ve köylerimizde halen değişik şekillerde devam eden bu gelenek büyük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar