20 Ağustos 2015 Perşembe

Dünya arkadaşlık günü sözleri

Oğlu: Arkadaş ailesini korkutacakmış da ona verdim. Kısa, uzun, anlamlı ve komik doğum günü tebrikleri. Karne günü geldi çattı, artık dünyadan demir almalı.


Sana dünyanın en güzel hediyesini vermek isterdim, ama seni sana. Hayat bir sudur önünde durulmaz, arkadaşlık öyle güzel bir şeydir ki asla .

Arkadaşlar için en güzel ve ilgi çekici doğum günü mesaj ve sözlerini bu. Yılların sormadığı, yolların yormadığı, arkadaşların unutmadığı bir ömür için bu doğum . Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Bu dünyada kardeşin varsa çok şanslısın ama iyi bir dostun varsa dahada. Arkadaş bulmak çok kolaydır ama gerçek arkadaş bulmak bu . Bugün sizler için günaydın mesajları üzerine bir içerik hazırladım.


Yaşadığımız her anın kıymetini bilelim, günaydın ve hayırlı sabahlar arkadaşlar.

Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin . En güzel dostluk mesajları ,. Neredesin, yanan alnımı müşfik avuçlarında dinlendirecek meçhul arkadaş. Onun son sözlerini duymak, dünyalara bedeldi benim için.


Hayat Yasası: Ne kadar çok doğum günü alırsanız o kadar az hediye alırsınız. O anda arkadaşınız soda içerken dünyanın en iyi şakasını anlatıyor. Arkadaşa doğum günü mesajı yazarken çok daha hassas ve düşünceli. Dostluk Sözleri, Mesajları, Dostluk İle İlgili Sözler ve Mesajlar. Sayfa İçeriği: Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Kısa, Arkadaşa.


Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Arkadaşlıklar dünyanın en uzun süren ilişkilerinin başında gelir. Anneye Doğum Günü Mesajları. Resimli Dostluk Mesajları Sözleri.


Sponsorlu Bağlantılar.

Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar. Gerçek arkadaş dünyanın geri kalanı çıkarken içeri giren kişidir. Aşk kendinden emin bir şekilde sorar: Ben senden daha candan ve daha yakınım. Sen niye varsın ki bu dünyada ? Tüm dünyada aynı gün büyük bir sevgi ile kutlanan özel günlerden biridir. Anlamlı, içten, komik , eğlenceli, kısa ve uzun doğum günü mesajları sizler için hazırladık.


Komik Babalar Günü Mesajları. Kardeşlik dünyadaki başka hiçbir duyguya benzemez, ondan kopmak . DOST,bu dünyayı dünya olduğu için değil, içinde sen varsın diye sevendir. Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en . Biz arkadaşlarımızı çiçek gibi cebimizde değil kurşun yarası gibi . Anne-babaya, kardeşe, akrabaya, arkadaşa ya da sevgiliye atılacak mesaj içerikleri birbirinden farklı olmaktadır.


Arkadaşınıza komik yılbaşı kutlama mesajı göndermek isterseniz. Sevgiliye, arkadaşa , eşe, dosta yılbaşı yani yeni yıl mesajları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar