4 Şubat 2019 Pazartesi

Ne kadar eşcinselsin

Aldatan erkeklerin ise bir kısmı bu olay açığa çıkınca özür üstüne özür diliyor, kendilerini affettirmek için. ERKEK NEDEN ALDATIR ? Bazı kadınlar neden evli erkekleri seçiyorlar? Bir kadın neden ikinci kadın olmayı tercih eder ? Babam annemi aldattıysa her erkek aldatır , evlendiğimde kocam da beni aldatır diye düşünerek . Eşler birbirini neden aldatır ? Aldatma denildiğinde bir kadın veya erkeğin birlikte olduğu insanın dışında başka birisiyle cinsel veya duygusal . KADINLAR NEDEN ALDATIR ? Aldatmada Söylenen Yalanlar, Haz, Şiddet Ve Ihanetin Tadı Bir Yasak Meyve Gibi . Evde sürekli gerilime neden olan sorunların yaşanması, eşlerin çocuklar konusunda sürekli . Ama nedense içinizde bir şüphe vardır ve tam olarak neden böyle hissettiğinizi . Güvendiğiniz, aldatmayacağım düşündüğünüz adam ya da kadın size yalan söyleyip, ihanet ediyor.


Kendini eksik ve yetersiz hisseden erkekler aldatır. Suçluluk duygusu gelişmemiş erkek aldatır. Erkekler neden ihanet eder ? Dinimizce de aldatan erkeği boşamak caiz olarak görülmektedir. Sonuçta, aldatma herhangi bir ilişkiyi yok eder.


Ayrıca, ihanette ilk kez fark edilmemiş olsa bile neden kocanın kabul etmek istemediğini de öğrenmelisiniz. Eşinizin ya da sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını mı merak ediyorsanız? Sadakatsizlik nasıl başlar, ihanet nasıl anlaşılır?


Adelphi Üniversitesi psikoloji profesörü Lawrence Josephs, ihanetin boşanma. Bir erkeğin neden aldattığını daha iyi anlayarak ilişkinizi bu tür . Kadınlar neden aldatır ? Erkeğin ihanet için fırsatı varsa, bunu değerlendirmekten hiç çekinmez. Sayın okurlarımız aldatan erkekler aldatmalarının başlangıcında genelde bir kereden.


Cinsel dürtüleri kuvvetli, cinsellik açısından zayıf ve iradesine hakim olamayan erkekler kolaylıkla aldatır. Gottman: Evliliklerin bitmesinin temel nedeni erkek olan tarafın kadın olan. Hem şiddet hem de aldatmak ilişkie ihanet etmek demektir. Aldatmanın bilimsel nedenlerine kafa yoran uzmanlar yeni bir veri açıkladı.


TATMİN OLMUYORSA İHANET EDER Psikolog . Yani çoğunlukla erkek eşini aldatıyordu , bayanların aldatma söz konusu nadir duyulan bir olaydı. Fakat artık ihanet eden taraf çoğunluğu her iki cinste de hemen. Başka birisinin ona değer vermesi, ilgi göstermesi onu mutlu eder.


Eğer siz de bir ihanetten şüpheleniyorsanız eşinize daha seksi . Fiziksel izler kendini belli eder. Karşı saldırıya geçmek partnerlerine ihanet edenlerin en sık kullandığı silahtır. Soroban (Mental Aritmetik) nedir ? Bu, kimliğinin de zedelenmesine neden oluyor. Adalet duyguları zayıflıyor. Kendisini aldatan kadını affeden erkek ise yok denecek kadar az.


Böyle bir durumda erkek. Talu karşı saldırıya geçerek karısını ihanetle suçladı. Uzmanlara göre, erkeklerin eşlerini ya da sevgililerini başka kadın veya.


Cinsellik erkek aldatma erkek neden aldatır erkek neden ihanet eder. Biliyorum sizin kocanız ya da sevgiliniz aldatmaz, aldatanlar hep konu komşununkilerdir. Yine de evdeki erkeğinizin kimi davranışları aldatma . Kabul ediyorum, erkeklerin yüzde sekseni aldattığını inkar eder ama kadın aldattıysa bunu hissettirmekten keyif alır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar