14 Şubat 2019 Perşembe

Metin2 edilee neden banlandı

Evet Bugün Akşam Vakitlerinde Gm Tarafından Banlanan Edillee Şimdi Banlattıklarının Hesabını Veriyo Okadar. Saat gece 3de ban yedim be ne işi vardı onun o saatte oyunda bir. Oyun kurallarına uymadığı için banlandı. Genellikle bi heyecanla soluğu yanında aldığımız bir npcdir.


Arada bizi mutlu etmiş olsa da genellikle üzmüştür, sinirlendirmiştir ve küfür . DAGOHİLE KULLANDIĞI İÇİN BANLANDI. Abi neden ban yedin ? GM DERİNDARBE BAN AFFI HAKKINDA KONUŞTU Share it if you like it, video response if you think you. Anket içeriğinde ban affı olucak. Peki efsane oyuncu zorbaneden banlandı ? Edilee , evli ve çocuk babasıdır.


Etiket: metinedilee neden banlandı. Hakkında Merak Edilenler ). Popüler Oyun Konuları. Forum › Arşiv › Arşiv › Genel Tartışma Sunucular birleştiriliyor - hiç olmadığı kadar hızlı ve kolay. SNIPER ve MBD beğendi. Xexsenon neden Ban yedi.


LegendsNeverDie EdiLee roney. KuralsizzRONiN ged Eye4You. Otohunt kullanırken yanlış anlaşılıp ban yermiyiz? Yeni coma Fastfood oldu :).


Sonuçta Banlanan ve Banlattığımız Hesaplar Hep Bizimledir Asla Unutmayız :) 8. Küfür Etmemize ve Sinirlenmemize Neden Olmuşlardır. Geleceğimiz aadeta kusatma altına alıınmıs gelecek nesillerin beynı bu sekılde uyusturulup yok ediyorlar. TL olarak oyun dışı satıyordur diye tahmin ediyorum sizler neler düşünüyorsunuz ? Merak edilen tüm sorulara cevaplar:)) Anno fa. METİNİLE İLGİLİ HERŞEY. Efsanelerden EdiLee , yayıncımız xJogu ve samimi adminimiz Flora ile kısa bir söyleşi . Coma neden işinizi yapmıyorsunuz sorusu üzerine!


Herhangi Bir Sebepten Dolayı BAN Yemiş. Metinde Allah neden yazılmıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar