17 Nisan 2018 Salı

Umutsuzluk sozleri

Bu güzel sayfada sizler için umutsuzluk ile ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfadaki anlamlı umutsuzluk sözlerini facebook, twitter . Bu sayfada umutsuzluk ile ilgili sözler bulacaksınız. Değerli GuzelCumleler.


Bu Pin, Nezahat Sezgin tarafından keşfedildi.

Umudunuz tükendiğinide, umutsuz kaldığınız anlarda kendi ruh halinizi anlatabileceğiniz en etkili umutsuzluk sözleri. Umut Sözleri içeriğimizde umutla ilgili en güzel sözleri sizler için bir araya getirdik. Bazen umutsuzluktan bile umutlar doğar. Ey gönül, sakın umutsuzluğa düşme!


Kaybetmenin ilk basamağı umutsuzluğa düşmektir. Aşk ve umutsuzluk üstüne söylenmiş güzel ve anlamlı sözleri bir araya getiriyoruz bu sayfamızda. Aşkta çaresizliği anlatan bu sözleri sosyal .

En yeni umutsuzluk ile ilgili kitap alıntılarını, yazar sözlerini, 1k okurlarının kitaplardan, yazarlardan yaptıkları etkileyici alıntıları inceleyebileceğiniz sayfa. Güzel Sözler , Fıkralar, Capsler, Kısa Hikayeler, Makaleler, Resimli Sözler , Komik Paylaşımlar , İngilizce, Rusça, Almanca paylaşımlar ve daha fazlası . Manşet: Kalk, silkelen, kendine gel. Ut sözleri, anlamlı, ve kısa umut 11. Umutsuzluğa sarılma, umutsuzluk şeytandadır. Questo Pin è stato scoperto da Ayse Sen.


Scopri (e salva) i tuoi Pin su Pinterest. Yazılar - Umut ve umutsuzluk. MANALI SÖZLER (BİTTİ). Bende böyle şeyler yaşadığım için bunu yazmaya karar verdim.


Aynı zaman da içinde . Yalnız bir kerecik, pek hızlı bir geçişle, Annetta bir saat öncekine benzer üzüntü, hatta umutsuzluk sözleri etti. Kapansın gözlerim bitsin bu hayat, Artık yaşayacak gücüm kalmadı, Umut vermez oldu yaşanan hayat, Dünyayı görecek gücüm kalmadı, Gündüzüm karışmış . Aşılmaz dağlar görüyorum. Minicik ellerinde bebeklerin.

Kısık gözlerinde bir ihtiyarın. Hayat bu ya gelir geçer İyi günler . Yıkılmış dağlar çiziyorum. Biliyordu elbet cebren ve hile ile kim bilir daha . Bu bizim dergahimiz umutsuzluk dergahi degil,. Azap HG: Yorgun ellerimde hayat bulan bir kalbim yerinde.


Sen gelince dertler . Resimli güzel sözler de bu süreçte en büyük destekçimiz oluyor. Herkesin umutsuzluğa kapıldığı, artık daha da devam edemem dediği ve pes etmeyi . Amacım seni üzmek değil. Hey gökyüzü aşığı beklemek zor.


Ah şu cevapsız sorular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar