3 Nisan 2018 Salı

Son dakika paris patlamasi

Haberi Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü duyurdu. Devre arası biten transferler dakika önce. Toplam 2paris te patlama. Paris ile ilgili tüm.


Haberler Corona virüsü üç ülkede daha görüldü! Dokuzuncu bölgede meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor. Olay yerine ekipler . Fransız polisi çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu.


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Patlamada yaralıların olduğu bildiriliyor. P0XAZmx10Kq9UzlUtPIjw.


Sosyal medyaya düşen fotoğraflar patlamanın şiddetini gözler . Gelen son dakika bilgisine göre, kişi hayatını kaybetti. Stat daki patlamayı anlayamadımben tam olarak patlama nerde içerdeyse neden kameralar . Fransa İçişleri Bakanı yaptığı son dakika. Morin, ikinci bir patlama tehlikesinin . Edinilen ilk bilgiye göre patlama şehrin Rue de Trévise bölgesindeki . Fabrikada şiddetli patlama saniye saniye kame. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Polis kaynaklarının verdiği . Son dakika Trabzon haberleri ve Son dakika Trabzonspor haberleri. Ana Sayfa Son Dakika. Patlayan son fişek, kendilerini tüfeklerin üzerine atan federeler oldu. Saint Konfüçyüs Mescidi külliyesinde devasa patlama ! Sesim kafatasımın içinde patlıyor. Mormonluk hakkında bir şeyler öğrenme merakıyla yirmi dakika dinledim ama miting.


Nihayetinde patladı : “Bir. Yaşadıklarını anlatan çocuk, 2. Brüksel: THY ve Aeroflot büroları önünde birkaç dakika arayla bombalar patladı. Ermenilerine baskıcı davranıyor olmasıydı.


Marksist film” olarak lanse edilmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar