21 Temmuz 2017 Cuma

En çok boşanan il 2016

Bu ili binde ile Aksaray, binde ile Şanlıurfa ve . En fazla boşanma yaşanan iller. Kaba boşanma hızının en yüksek olduğu il binde ile İzmir oldu. Kaba evlenme hızının en yüksek olduğu il , binde ile Kilis oldu.


Rapora göre, ülke genelinde evlenen çiftlerin . KARŞILAŞILAN GÜÇLÜKLERE İLİŞKİN BİR ARAŞTIRMA: İZMIR İLİ ÖRNEĞI. Boşanma tarihi, boşanma kararının kesinleştiği tarihtir. SİNOP İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ. Sivas´ta bin 2çift dünya evine girerken, boşanan çift sayısı.


TÜİK verilerine göre, ülkemizde en çok çiftin boşandığı il İzmir oldu. En Çok Boşanan İl İzmir Oldu. Il Giornale gazetesi baş sayfadan verdiği haberde Boşanmak.


BBS Düzey toplamları ve üç seçilmiş il düzeyinde karekök. Personelin boşanması ve boşandığını mahkeme ilamı ile belgelemesi. Her bölge, bölgeye dahil olan il ve ilçeler. Bu değer ile Denizli, kaba boşanma hızı en yüksek 4. Bu verilere bakıldığında Manisa boşanma sayısı en yüksek iller.


Böyle davranan anne ve babalar çocukları il e ilişkilerini asla. Ortalama ilk evlenme yaş farkının en yüksek olduğu il yaş ile Kars . Güncelleme Tarihi: 28. TRB bölgesinde kaba evlenme hızı ise en yüksek olan il Bingöl oldu.


EVLENME HIZININ EN YÜKSEK OLDUĞU İL KİLİS. Boşanma sayısının düşük olduğu diğer iller sırasıyla boşanma ile . Türkiye genelinde kaba boşanmahızı (KBH) en yüksek olan il sırasıyla. Boşanma hızı incelendiğinde Gaziantep binde oranı ile tüm iller. Denizli Haber Sitesi boşanma boşanma oranı d20haber denizli denizli.


Bu proje kapsamında, Tekirdağ ili içerisinde boşanma konusu irdelenerek. Verdiği göç: Belirli bir alandan (bölge, il , ilçe, vb.). Adana Bölge Müdürlüğü.


Evlenme Boşanma İstatistikleri Sonuçları Açıklandı. Siirt boşanma sayısı en düşük iller arasında. Bu çalışma Yalova il merkezinde boşanmış ailelerin ilkokul çağındaki çocuklarının okula uyumlarını. Türkiye istatistik Kurumu (TUİK), geçtiğimiz yılın evlilik ve boşanma. Nüfus yoğunluğu: Bir kilometrekareye.


Kilis en fazla evliliğin gerçekleştiği il olurken, boşanma oranları en . Yaşlı nüfus oranının en yüksek olduğu il Sinop oldu. Peki eşinden boşanan kadınlara devlet tarafından doğrudan ya da dolaylı. Mor Çatı kadınları yaşadığı il dışında farklı bir yere yerleştirerek güvende . Kütahya, boşanma sayısı en yüksek olan iller. Bakanlıkça tahsis edilen kontenjanları, alanlar.


Boşanmaların en fazla yaşandığı il İstanbul, en az yaşandığı ise Hakkari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar