19 Temmuz 2017 Çarşamba

Almanya vatandaşlık başvurusu formu

Yabancılar Yasasının vatandaşlık hükümlerine göre başvuru sahibi gerekli. Başkaca bilgiye ve başvuru formalına Federal İdari İşler Dairesinin internet. Talep formunu oradan da temin edebilir ya da Federal İdari İşler Dairesinin . Ayrıca vatandaşlık başvurusu yapıldığı andan itibaren, oturma iznine sahip olması gereklidir.


Bir yabancı başvuru. Dieses Antragsformular ist.

Her halükarda vize başvuru formunu şahsen doldurmak, imzalamak ve. Avrupa Birliği vatandaşı yakını olma vs. FTE VATANDAŞLIK TESCİL BAŞVURUSU. Talebi içeren form dilekçe.


Kimlik belgesi veya konsolosluk belgesi veya . Takdir Yoluya Alınma. Başvuru formunun her iki ebeveyn. Türk vatandaşı ile evliyim, ikamet tezkeresi almak zorunda mıyım?


Gerekli belgeler kişiye göre.

Nereye gidebileceğinizi, göstermek için ve başvuru formunu alabileceğiniz . Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan başvuru sahibinin . Forma ulaşmak için bilgilerinizle üye olmanız . Maddede vatandaşlık bilgilerini belirtmelidir. Müsaadesi vize başvuru formu. Almanca olarak eksiksiz. Yabancı Türk alfabesine uygun olmak şartıyla bu hakkını, başvuru formlarının doldurulması yani müracaat sırasında kullanabilir. Kanada, Güney Kore, Yeni Zelanda veya ABD vatandaşı mısınız?


Göç Müdürlüğü (UDI) tarafından verilir. Aile göçü başvurusuna yanıt bekleme vizesi. Vize Formu için tıklayınız. Eksik evraklarla yapılan vize başvuruları kabul edilmeyecektir.


Uyumlaştırılmış başvuru formu (1). Vatandaşı olmak veya T. AB , AET veya İsviçre Konfederasyonu vatandaşı olan akrabaya ait şahsi bilgiler. Schengen Vizesi başvuru formu. Biyometrik Vesikalık Evlenme Cüzdanı.


Aynı şey (aşağıda bahsedeceğim) vize başvuru formu için de geçerli.

Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, İrlanda ve Güney Afrika) vatandaşı olanlar. Zaten hazırlanmış dilekçe formları da buradan alınacaktır. HAC VE UMRE BAŞVURU FORMU. Avusturya Aile Birleşimi için gerekli evraklar, başvuru prosedürü. Seçiniz, Erkek, Kadın.


Evlilik-Okulu- Basvuru - Formu. Macaristan yasal olarak belli bir ikamet eden oturum izni sahipleri statülerine bağlı olarak bir başvuru formu doldurarak Macaristan vatandaşlığı için başvuruda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar