13 Haziran 2017 Salı

Yıldırım nikahı için gerekli evraklar

Bu durumda da bazı gerekli evrakların hazırlanıp nikah dairelerine teslim . Fakat günümüzde askıda kalma olmadığı için yıldırım nikahı mevzuattan çıkarıldı ve sadece. Normal nikah için istenen belgeler ne ise, yıldırım nikahı (hızlı nikah) içinde istenen belgeler aynıdır. Yıldırım nikahı ve diğer nikah işlem ve başvuruları aynıdır. Evlililik için istenen belgeler nelerdir?


Evlilik işlemine dair bilmeniz gereken bütün . Hep duyduğun, filmlerde gördüğün yıldırım nikahı nasıl olur diye merak ediyorsan ücretinden gerekli belgelere kadar tüm detayları bu yazıda. Maddesi gereği , çiftler evlenmelerinde engel hastalığın bulunmadığını gösteren sağlık . Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte başvurarak nikah tarihi belirlenir. Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Merkezleri veya Aile Hekimliklerinden . Nikah Akdi İçin Gerekli Evraklar. Kızlık soyadını kullanmak isteyen kişilerin, müracaat sırasında evlendirme memuruna talebini belirtmesi gerekmektedir.


Diğer bir soru da nikah ücretlerinin ne . Almanya – Avusturya – İspanya – İtalya – Hollanda – Portekiz – İsviçre uyruklu vatandaşlar için evlenme ehliyet belgesi . Yunusemre ilçesinde ikamet etmesi durumunda evlendirme ve izin belgesi . SAĞLIK RAPORU İMZALI VE . Kimlik yerine geçen geçici kimlik belgesi geçerlidir. Hizmet rehberi kategorileri . Evlendirme İşlemleri. Altı Ay İçerisinde Çekilmiş Olması Gerekmektedir. TC kimlik numaralı resimli nüfus . GEREKLİ BELGELER : 1. Sağlık Raporu ( Aile Hekimliklerinden Alınacaktır. ) 2. NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ. Son Ay İçerisinde Çekilmiş Adet . Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi.


Ehliyet, pasaport vb. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Kazlıçeşme Kültür Merkezi. TESİSLER Detaylı Bilgi. DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.


Bu yazımızda hızlı nikah hakkında konuşuyoruz: yıldırım nikahı için gerekli evraklar nelerdir, nasıl kıyılır, ücreti ne kadar gibi soruları yanıtlıyoruz. Resmi nikah ve yıldırım nikahı için gerekli belgeler , aynı belgelerden oluşuyor. Belgeler ve Ücretler. Hüviyetler resimli ve yılı aşmamış . Ancak endişelenmene gerek yok.


Planlı bir şekilde ilerlerseniz rahatça bu evrakları toplayabilirsiniz. HIZLI GÜVENİLİR VE KALİTELİ. NİKAH ÜCRETİ: Belediyemiz Emlak veznesine beyan numarası ile yatırılabilir.


Online nikah işlemleri bölümüne girerek, nikah işlemleri için gerekli belgeleri öğrenebilir, tarife listesine bakabilir, nikah randevu takip sistemiyle uygun günlere . DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar