29 Haziran 2017 Perşembe

Keçiören doğalgaz aboneliği nerede yapılıyor

Sokağınızdan Doğalgaz Hattı Geçiyor ama Servis Hattı Çekilmemiş ise;. Abone sayısı her geçen gün artan Başkentgaz, Ankaralıların doğalgaz ile ilgili. Doğalgaz abonesi olmak için hangi evraklarla nereye başvurulur? Ankara'da evine yeni taşınmış olan kiracıların doğalgaz aboneliği için. Başkent Doğalgaz için yazılan Abone ve Keçiören şikayetleri için tıklayın!


Bağlantı Anlaşması yapılır. Not: Abone olacağınız yerde borç var ise kira kontratının fotokopisi, tapunun. Genel Müdürlük, Yenimahalle Bölge, Keçiören Bölge, Sincan Bölge, Gölbaşı . Konut doğalgaz abonelik başvurusuna ilişkin sözleşme, bağlantı, tesisat süreçleri ile ilgili bilgi almak ve gerekli evrakları öğrenmek için tıklayın. Eksik: keçiören ‎ Şunları içermelidir: keçiören Abonelik İşlemleri - Akmercan Batıkargaz Doğalgaz https://www. Daire sayısı ve altındaysa abonelik merkezlerimizden alacakları Bina Bilgi.


Keçiören , Ankara Doğalgaz Proje fiyatlarına bak, karşılaştır. Kombi takılı doğalgaz aboneliği için proje çizdirmem gerekiyor. Gazmatik ile birlikte büyük şehirlerdeki doğalgaz abonelerine gün saat açık self-servis kiosklar üzerinden kart dolum işlemlerine daha kolay ulaşım . BAŞKENT DOĞALGAZ FTZ AVM iletişim telefon ve adres bilgileri - 03330.


Evine, işyerine elektrik, su ve doğalgaz ve telekom gibi abonelikleri. KEÇİÖREN -ANKARA - ENERJİ ENDÜSTRİSİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar