11 Nisan 2017 Salı

Sevgiliyi güldüren tatlı sözler

Sizler için hazırladığımız bu güzel sevgiliye güzel mesajları sevgilinize kısa sms ile yollayabilirsiniz ya. Kan şekerim düştü yine bir iki tatlı söze ihtiyacım var. Değerli GuzelCumleler.


Nasıl yazılırsa yazılsınlar, sevgilinizin yüzünü güldürürler. Dünyanın her yerinde çikolata aşk demektir ve sevgiliye verilebilecek en tatlı hediyedir. Tatlı Sözler Arkadaşa veya sevgiliyi. En güzel kısa sözler ile onun bir gününü tamamen değiştirmek, yüzünü güldürmek , onu . Sen, her an aklımda olan ve güldüren tek şeysin bu hayatta. HUNHARCA GÜLDÜREN KOMİK SÖZLER.


Ayrıldığım sevgiliyi öldürmeye karar verdim. Bu sözleri , içinde bulunduğumuz çeşitli hal ve duygularımıza göre paylaşır,. Sabah güneşi gibi etrafı aydınlatan, şeker gibi tatlı , gülümseyen. Allah sana yüzünü güldürecek güzel bir gün nasip etsin.


Sevgiliye özlem sözleri. Kısa aşk şiirleri yazımızda sevgiliye gönderebileceğiniz birbirinden romantik kısa aşk. Seni sevmek ağlayan tüm insanları güldürmek gibi. Aşkı yıllarca bir tatlı gülüşte ve bir öpücükte aradık. SEVGİLİYE KOMİK AŞK SÖZLERİ SEVGİLİYİ GÜLDÜREN SÖZLER.


Sana dünyanın en tatlı , en şirin, en özel, en değerli hediyesini . Sizler için resimli güzel sözler ve sevgiliye kısa aşk sözleri seçeneklerini bir araya . Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Sabah sevdiği insanlardan tatlı günaydın mesajları alan insanlar, etraflarındakilere tüm gün. Ben ne romantik biriyim ne de etkileyici sözler söyleyebiliyorum diyenler, belki de sizin misyonunuz sevdiklerinizi güldürerek uyandırmaktır. Sizin için seçtiğimiz erkek sevgiliye günaydın mesajları ile sizi bu dertten kurtarıyoruz.


Sözü beğendiyseniz, daha fazlası için sizi. Anneler günü için en sözler ve paylaşımlar burada! Bugün h,l, kulağımda çınlıyor tatlı sesin. Sensin beni güldürecek , Anneciğim . Bu komik laf sokucu sözlerle hem güldürebilir hem de inceden eleştirinizi yapabilir . Haberimizdeki yılbaşı mesajlarını kullanarak sevdiklerinizi güldürerek ve onları biraz olsun. Gülüşle İlgili Sözler.


Ne haliniz varsa gülün. Bütün insanlar aynı dilde gülümser. Tebessüm, kana en hızlı karışan . Whatsapp Durumları, Whatsapp Hakkımda Sözleri , Vatsap Durum Sözler , Wp Durumları,. Ne kadar koşarsak o kadar tatsız geçiyor hayat, ne kadar peşine düşersek o kadar. Damar sözler sayfamızdan sevdiğinize damar mesajlar yollayarak damara.


Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Bırakın bir gün başkasına gönlü kayma ihtimali olan sevgiliyi , en güvendiğiniz dost. Bir kere girdimi aşk virüsü kanser gibi sarar tüm bedeni ne öldürür nede güldürür ruh bedende olduğu sürece süründürür. Aşk sözleri her insanın kendi hikayesinden yola çıkarak milyonlarca yazı içerisine kendi.


Güldüren de sensin küçük mutluluklarla, ağlatan da sensin koskoca yangınlarla…. Bir gülüşün var öyle tatlı , içten ve insanın içinde baharlar açtıran.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar