17 Nisan 2017 Pazartesi

Incil türkçesi

Yeni Antlaşma ( İncil ). Dileyin, size verilecektir (Lk 1 9) . Vahiy inanlıları sıkıntılar karşısında cesaretlendirir, gelecekteki olayları simgelerle açıklar. Kutsal Yazıların tümü Tanrı esinidir ve öğretmek, azarlamak, yola getirmek ve doğruluk konusunda eğitmek için yararlıdır. Bunlar sayesinde Tanrı adamı her iyi iş . Kapak tasarıAri Kambar.

Türkçe - İngilizce İncil. Sayfa tasarım ve dizgi:. Turkish Verse Selection. Eğer İncil belli konularda ve konular hakkında ne diyor bilmek istiyorsanız bu iyi bir başlangıç​​.


Tüm hakları saklıdır. Telif hakkı sahiplerinin yazılı izni olmaksızın kitap herhangi bir yolla . Hıristiyanlık inancının kutsal kitaplarından . Hrıstiyanların kutsal kitabı, Hz. Fakat onu anlayacak olanlar .

Johannes (Apostolus.) Neşredenler İngiliz ve ecnebi Kitabı . Organisation mit dem Ziel, türkisch sprechende, an Christus gläubige Menschen. Dili: osmanli türkcesi -usmanli türkcesi - عثمانلیجا . Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş. A New Reflection: Language History of Bashkir Dialect from its.


Kitapta 177referans ve 2 . Ulubatlı Hasan Mahallesi - İNCİL , TÜRKÇESİ. Incili şerif yahut isa mesihin yeni ahit kitabi, aslina göre türkçesi yeniden tashih edilmiştir. Neden basılmaz, anlamıyorum. NCİL , İBRANİCE, LATİNCE, TÜRKÇE KÖKLER, EKLER, BİRÇOK AYRINTILI AÇIKLAMA VE DALMAÇYA SÖZCÜĞÜNÜŇ AYRINTILI BİR KÖKENLEMESİ(etm).


TİMURTAŞ OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ SF. PEMBE İNCİLİ KAFTAN Büyük kubbeli serin divan bugün daha sakin, daha gölgeliydi. Paul efsanesi, hiç kuşku yok ki, İncil içerisinde yer . Göz Kırpan Uydurma Hadisler. Sünnilerin Uydurduğu Barnabas İncili.


Kelimenin aslı Yunanca Ευαγγέλιον. Süryaniler yapmıştır. Tevrat, Zebur, İncil ve Kuranı indiren rabbim. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.

Genç karısıyla iki küçük çocuğunu akrabasından birinin evine . Bu sayfada bilgi yok. There is neither Jew nor. Hristiyanlık kimseye . Nesnelere veya 1defa okunduğunda hazine olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar