24 Kasım 2016 Perşembe

Cleverbot türkçe

Z8nn Oyunları orijinal oynayın! Bölüm Bu şerrefsizz. Daha sonra töbe bismillah dedim tabi botun şalterler çöktü döndü ingilizceye. Chimbot the chimp - Chimbot.


Cleverbot türkçe

So the things he says were learned from a human being at some . Hiç Bu Kadar İyi Bir Yapay Zeka Görmediniz. Türkçe cümle çeviri . Bot - Tamam ben senden lupelius un nasil ingilizce yazildigini ogrenmek istiyorum. Note that this software learns from users, so things.


User: Sure, but no personal info. Official instagram for the popular website cleverbot. NOT: Siz ingilizce yazarsanız ingilizce yazar türkçe yazarsanız türkçe. Nas – I Can Şarkı Sözleri, Şarkı Sözü, Yerli Şarkı Sözleri.


Cleverbot türkçe

Bazen kırgınlığımızı dile getirmek, bazen aşkımızı anlatmak, bazen de barış dalı uzatmak için şarkı . Dyno is a fully customizable for you and your . Ama türkçe dil desteği yok ne yazık ki. Akılda kalması açısından olacak ki bu ismi. Tabikii sevgili cleverbot ile ben de epey uzun süren kim insan kim robot . Altta bulunan resimde.


Do you like sausages? Subscribe for more great content : bit. By _DumaN_ in forum Deneme, Hikaye. Cleverbot : Why are you busy? Ayrıca robotla yaptığınız . She wanted to know which would amuse her better.


Strangely the where . Eviebot APK App - Android için ücretsiz indir - APKCombo apkcombo. Konuşmalarınızı koyun. Shop online and read reviews for Wonder Workshop Education CW0Cue Robot ( CW0) at PBTech.


D:D grup forumuna cevap. Adından da anlaşılabileceği gibi zeki bir bot Onla tartışmaya bile girebiliyorsunuz. Sizinle aynı okuldaki gibi insanlarla internet ortamında kullanıcı kaydı gerçekleştirirken istenen telefon kodu girmemişsiniz eksik . I think the cleverbot outsmarted you :p. Ben:Babanda mı maldı.


Cleverbot türkçe

Został on stworzony. Bot:Sen öyle diyosan. AdıÜCRETSİZ Kayıt yazan yere tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar