30 Eylül 2016 Cuma

Özkoçak halı yıkama tel

Özkoçak halı yıkama tel

ZKOÇAK HALI VE KİLİM YIKAMA HİZMETLERİ , Menemen - Gölcük , İzmir : Menemen - Gölcük bölgesinde bulunan ÖZKOÇAK HALI VE KİLİM YIKAMA. Contact Arkadaş Halı Ve Koltuk Yıkama Fabrikası on Messenger. Highlights info row image. Sayfa ŞeffaflığıDaha Fazlasını Gör. Telefon Tel :02328412373.


Özkoçak halı yıkama tel

Halı Yıkama Hakkında Fazla Bilgi Edinmek İçin http://www. Directions to öz koçak halı yıkama (Menemen) with public transportation. The following transit lines have routes that pass near öz koçak halı yıkama. See photos and tip from visitors to öz koçak halı yıkama. Temizlik ve hız çok iyi en kısa sürede evinizden alıp evinize tertemiz teslim.


Bazı halı çeşitleri yıkamaya elverişli değildir. Bu halılarda organik pigmentler su ile karşılaştığında halının yüzeyine yayılmakta ve sarı renkli bölgeler meydana. Mobil telefonu : (0507) 682. Satıcı: özkoçak hırdavat.


Özkoçak halı yıkama tel

ZKOÇAK BAHARAT FISTIKÇILIK,gaziantepte şifalı bitki satışı yapan firmalar, gaziantepte antep fıstığı satışı yapan firmalar,gaziantepte siirt fıstığı satışı yapan . No:5 Asarlık, Menemen, İzmir, Türkiye. Akdenizli Halı Temizleme Tel :36365552. Bu sayfada bilgi yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar