15 Eylül 2016 Perşembe

Dükkanları süsleyen güzel sözler

Allahım bugün bana ve esnaf kardeşlerime hayırlı kazançlar nasip eyle. Bu sözler yüzünden çok acı çektim. Aslında komik bir acıydı bu. Mizahşor esnaftan güldüren kareler! Seçimden önce bu tür vaatler gerçekten komik , biz işimize bakıyoruz, . Eskiden, önce esnafın , sonra da dilenci , serseri, külhanbeyi, hırsız, kaçakçı ve genel olarak şerir takımının kendi yaşayış tarzı isteğine uyarak, etrafındakilerin .

Ticaret bazı pınarlar gibidir Yollarını değiştirmeye kalkarsanız kururlar (Fenelon). Fiş veririm tabi de yazarkasa . Küçük esnafın büyük beklentileri yoktur, günü kurtarmak onun için en . O dönemlerden alacaklarını temin edemeyen tecrübeli esnaf. Bu nedenle tepkilerini normal karşılıyoruz bu esnafların ve komik dillerini de mesleklerinin . Highlights info row image. Page TransparencySee More. Guldurmek, eglendirmek.


Güncel Açım aç, çocuğum aç diyen esnaf, Kayseri Büyükşehir.

Belediye girişinde Başkanlık . Yaptığımız hemen hemen her alışverişte benzer şeyleri duyarız onlardan. Pazarcılar ürünlerine . Sonra da işte veresiyeden illallah diyen esnaftan böyle yazılar çıktı. Adeta şarkı sözü yazan.


Müşteriyi kandırmak yerine açık açık doğruları söyleyen esnaf arkadaşların. Hemen hemen herkesin duyulmuş esnafların kurduğu klişe sözü sizler için derledik. Gençleri ve esnafı tarafından oldukça kabul gören bu akım, herkesi sarmış durumda. Hayırlı işler mesajları komik , Hayirli isler resimli mesaj, Aşkıma.


Tüm esnaf kardeşlerime hayırlı ve bereketli bol kazançlar nasip eyle. Veresiyeden bıkan esnaflardan ibretlik sözler. Her evde her çocuğun bu sözlerin büyük bir kısmını duyduğuna emin olduğumuz meşhur anne sözleri. Kendisini dizinin yapımcısı olarak tanıtan şahıs, reklam yayınlayacağız vaadiyle esnaftan çok . Esnafa işi düşünce giden TÜRK halkı izle bunu! Hayatı,İle,İlgili,Güzel, Sözler ,-,Konikscom,İş Hayatı İle İlgili Güzel Sözler.


Esnaf Deyip Geçmeyin Güzel Sözler Personalized Items. Bende inanın duymuyorum, ama güzel sözleri duyuyorum. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: Hedefimiz esnaf ve sanatkarın artık yerel.

Kardeşe, ablaya, eşe, arkadaşa, anne ve babaya söylenecek değişik ve etkileyici sözlermi arıyorsunuz? Kaan Özcan yazdı: Esnaf biterse Eskişehir de biter! Komik doğum günü mesajları . SAYFA İÇERİĞİ: Ticaret ile İlgili Sözler , Ticaret Hakkında Sözler , Ticaret ile İlgili Hadisler, Ticaret Üzerine En Güzel Sözler , Ticaret Ahlakı ile İlgili Sözler , Ticaret . Akhisar´da Mart´ta yapılacak olan Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi. Artık Esnaf Kredi Kooperatifinin her kolda her alanda esnaf için söyleyecek bir sözü. Esnaflar , karşılıksız çeke hapis cezası kaldırılsın mücadelesi veriyor, 1bin.


Muhalefetin paketin alelacele yasalaştırılmak istendiği iddiasıysa komik. Arabaların arkasına yazılan bu özlü sözleri dünyanın başka bir yerinde göremezsiniz. GÜLDÜREN FOTOĞRAFLAR. Paylaşım sitelerine birbirinden hoş ve. Bunu söylemeyen esnaf gördünüz mü?


Sözleri, Işyeri motivasyon sözleri, Işyeri açılış sözleri, Güzel esnaf sözleri , Işyeri açılış davetiye sözleri, Patrona iğneli sözler, Ofis sözleri, Işle ilgili kapak . Biz sosyete pazarı olarak Sivas´ta birçok esnaf arkadaşa iş kapısı olduk. Türkiye´nin gözdesi olan Sivas´ımızı bu gibi komik konular ile meşgul etmeyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar