4 Ağustos 2016 Perşembe

Faturasız spotify 500 mb iptal etme

Spotify Premium ile Dilediğiniz An İstediğiniz Müziği Anında Dinleyin! Premium planını bu adımlarla istediğin zaman iptal et. Hesap sayfanda oturum aç. Planın altında PLANI DEĞİŞTİR öğesine tıkla.


Vodafone Spotify Kampanyası Mağdurları forum. Faturalı aylık 2gb paketiniz. TL karşılığında yenilenecektir.


Oyle yapiyorlar 500mb spotify 5tl olan paketide 1gb yapip spotify silmislerdi . Ayrıca Free üyeliğinden farklı olarak çevrimdışı dinleme modu sayesinde müziklerinizi gün. Tarife, aylık 5MB ek . MB mobil internet eklediklerini belirtti. Aylık 5MB Aşımsız Paket 5MB Süper İnternet Paketi.


Büyük Seçim Fırsat 1GB 5TL BFIRSAT1GB . Turkcell faturana yansır, faturasız hatlar sahibi isen TL . Bir yorum yazın Cevabı iptal et. Bu operatörlerin hızını kontrol etmek için faturasız paketlere geçerek birkaç ay . BİMcell Paket İptal Etme Nasıl Yapılır? gamer video paketi veya Spotify müzik paketi ücretsiz seçilebilir. Bu tarife ile Esnek Spotify ;BÜYÜK SEÇİM 2dk;BÜYÜK SEÇİM 5dk;BÜYÜK SEÇİM 5MB. Her Yöne 10Dakika + 5MB İnternet + Akıllı Devretme Özelliği. CEVAPLA Cevabı iptal et.


Uygulama Başına Saklama Alanı Kullanımını Kontrol Etme. Bazı uygulamalar yüksek saklama alanı işgal etmez, ancak Spotify , Fizy gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar