11 Ağustos 2016 Perşembe

Burç uyumları aşk

Burçlar yaşamımızdaki birçok şeyi etkilediği gibi aşk hayatımızı da etkiliyor. Burçlar arası uyum veya burçlar arası aşk uyumu nedir? Partnerinizle anlaşmazlıklarınızın . Onun burcu ‎: ‎Koç Boğa İkizler Yengeç Aslan B. Benim burcum ‎: ‎Koç Boğa İkizler Yengeç Aslan.

Burçların Uyumları - Burç Uyumları - Uyum Analizi. Hangi burçlar biribiriyle daha uyumlu ? Burç uyumu aşk hayatınızı ve partner seçiminizi etkiliyor! Onu çok seviyorsunuz, ya astrolojik olarak uyumlu musunuz? Peki, siz burcunuzun karakterinizi etkilediğini düşünüyor . Aşkın bir yaşam sanatı olduğunu düşünürsek, ilişkilerde uyumun ne denli . Astroloji insan mizacını oluşturan .

Her burcun aşka yaklaşımı birbirinden farklıdır. Asla anlaşamayacağını düşündüğünüz iki burç asgari şartları sağlayabilirlerse tahmin edeceğinizden çok daha . Burçlara göre Aşk - Evlilik - Cinsellik Uyum Tablosu. Aslında burç uyumu denildiği zaman pek çoğumuz hala sadece duygusal ilişkiler. Ayrıca kendi karakteerlerinden fedakarlık yapmalıdır. Aşk uyumu yükselen burçlar . Yıllık ve aylık burç yorumlarınızı buradan takip edebilirsiniz.


Aşağıdaki incelemede tüm burçların diğer burçlarla olan uyum ve uyumsuzluğunu öğreneceksiniz. Eğer bu iki tip arasında yoğun bir aşk ve duygusallık varsa . Tüm burçların aşk uyumlarinin yüzdeleri burda. K Reads 4Votes Part Story. Selin Baykal By SelinBaykalOngoing . Zıt burcu Akrep de yer altının zenginlikleri, duygusal derinlik ile tanışır.


Tutkulu bir aşk ve ayaklarını yerden kestiği bir evlilik yaşar. Burçlar günlük hayatı etkilemekle kalmayıp, aşk hayatını da etkiliyor. Ayrıca yükselen burcunuzu öğrenebilir ve burç uyumu hesaplama yapabilirsiniz.

Kova burcu kadını ve Koç burcu erkeği birlikte uyumlu bir aşk yaşayabilir. Kadın ve erkek burç uyumunu mu aramıştınız? Bir ilişkide mutluluk ve huzurun olması için, iki cinsin de uyumlu burçlar olması gerekir. Eğer ki bir koç burcu size gerçekten aşık olduysa, çok şanslı ve eşine zor rastlanan….


Emek mi, yoksa yalnızca burç uyumu mu? Aşk , iki insanın, birbirleri için yapamayacağı . Gelin Kova burcu ve diğer burçlarla ilişki uyumlarına bir göz. Sevgiliniz ile olan burç uyumunuzu görüntüleyebilirsiniz. Koçun enerjisi ve tutkusu, sizin romantikliğiniz ile birleşince hayatınız her daim sürprizlerle dolu olabilir! Aranızdaki aşk sürekli canlı kalacaktır.


Oğlak, Terazi, Yay, Yengeç. Sürekli tartışma ardında ateşli bir aşk gelir. O da sizin gibi ateşli, hevesli ve heyecanlıdır. Sizin ruh eşiniz Yay burcu insanıdır.


Aynı yönde yer alan burçlar potansiyel olarak birbirlerine . Mutlu bir ilişki ve uzun süreli bir beraberlik için burçlarınızın aşk. Burç elementlerinin aşk uyumu, Hep burç uyumları okunur ama burçların ait oldukları gruplar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar