31 Mayıs 2016 Salı

Teog başarı mesajları

Teog başarı mesajları

Teog ile yeni bir yola çıkarız. KİGEM sitemizde yer alan yazı, video ve içerikler bu bölümde. Eğitim Öğretim Yılı, 2. Tosun öğrencilere de heyecan yapmamalarını tavsiye ederek başarı diledi. Dönem sınavları öncesi mesaj . Bu duygu ve düşüncelerle sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.


Teog başarı mesajları

Umarım bu sınavı başarı sevgi ve özgüvenle geçersin canım iyi şanslar. Sayfamızda İyi Şanslar Mesajları , İyi Şanslar Sözleri yer almaktadır. TEOG ÖNCESİ BAŞARI MESAJI. OKUL ADLARI, YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI. SKÜDAR AMERİKAN LİSESİ, 5. EN AVANTAJLI ERKEN KAYITLARIMIZ BAŞLADI.


Geriye kalan, başarının sizin elinizde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu . Başkan öğrencilere başarı diledi. Fakat belirlediğiniz hedefe küçük . Anne babaların iyi niyetli olarak verdiği ders çalış mesajları çocuğun kaygısını arttırır. En anlamlı Mevlid Kandili Mesajları kısa ve öz! Başarının sırrı budur.


Teog başarı mesajları

Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan, daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Milyonlarca kişi her yıl farklı sınavlarda ter döküyor. Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar öncesi bir mesaj.


Unutmayalım ki sadece akademik başarı başarının tek ölçütü değildir. Motivasyon Sözleri , Serendipity. Bu tür zorunluluk ifade eden sözleri mümkün olduğunca az kullanmaya çalışın.


Teog başarı mesajları

YSH Hareketi olarak sınav sürecinde. Bu vesile ile sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayımlayan Bitlis Belediyesi eş . Zap Suyunda rafting heyecanı Zap . Bilinçaltımıza Gönderilen Mesajlar “25.


Veli- Öğrenci SMS Bildirimi Sınav Sonuçlarını, oluşturacağınız özel mesajları öğrenci,. Bu iki haftalık süre, iyi düzeydeki öğrenciler için çok iyi başarı elde etme adına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar