10 Mayıs 2016 Salı

Mutlu bebekler nasıl uyur

Uzun uykular, bebeğin hızla büyüdüğü bu dönemde . Hiç şüphesiz bebeklerin yeterli uyuması onların sağlıklı büyüme ve gelişimleri açısından çok önemlidir. Peki, 0-aylık bebekler günde kaç saat uyumalı ? Eğer siz de yenidoğan anne ve babasıysanız, bebeğinizi eve getirdikten sonraki birkaç hafta aklınızda sadece tek bir konu olacaktır. Yenidoğan bebeğinizi nasıl.


Pedagog Tansu Oskay ile bebeklere nasıl bir uyku eğitimi.

Peki, bebekler için düzenli bir uyku rutini nasıl oluşturulur? Eğer bebeğin mutlu ve uyku düzeni ailenin düzenine uygunsa, bunu değiştirmek için bir sebep yoktur. Kendi kendine uyuması için onu cesaretlendirmelisin!


Bebeğin anneye daha yakın ve mutlu olmasını sağlar. BEBEKLER KENDİ ODASINA NASIL ALIŞTIRILIR? Uyku, bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimleri için büyük önem taşır. Bazı bebekler diğerlerinden daha iyi uyur ve bunu öğrenmeleri gerekmez ama diğerlerine.


Uyumayan bebeklere bu alışkanlık nasıl kazandırılır?

Bebek nasıl tek başına uyur ? Doğru geliştirilen uyku stratejisi bebeğin sağlıklı ve gerektiği kadar uyumasını sağlıyor. Gündüz ne kadar çok uyursa gece de o kadar iyi uyur. Sonuçta bebekler uykularını aldıklarında çok daha mutlu olurlar.


Eğer çocuğunuz gündüz uykusunda saat uyuması gerekirken, dakikada uyanıyorsa, uyandığında onu gözlemlemelisiniz. Yeni doğan bebeklerdeki uyku düzeni aslında nasıl olmalı? Dosyamızda bebeklerin uykuya geçiş süreci, uyku sorunları ve bebeğinize nasıl. Sakın, bu mutluluğu , günlerdir uyguladığınız kuralları rafa kaldırarak bozmayın. Psikolojik olarak daha iyi bir uyku uyur ve sabah daha mutlu.


Anne adayı iyi beslenmeli, stressiz bir ortamda mutlu olmalı, iyi uyumalı , vücudu ve bebeği için gerekli vitaminleri ve tamamlayıcı maddeleri . Beşikte ritmik hareketlerle uyuması için yavaş bir şekilde. Bebeğinizi daha mutlu ve huzurlu büyütmek ister misiniz? Hilal Mocan, bebekleri mutlu edecek . Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Gündüzleri daha az uyur , geceleri biraz daha fazla. Gülücükler için iyi bir dönem, bebeğiniz mutluluk çığlıkları atabilir.


Her ebeveynin yaptığı bazı yanlış uygulamalar bulunuyor. Bugün bunları paylaşalım ve derdinize derman olalım.

Peki, hiç düşündünüz mü, sosyal medya ilişkilerimizi nasıl etkiliyor? Mutlu bir bebek sahibi olmak için bez bölgesini temiz ve konforlu tutmak. Bazı insanlar bebeğin nasıl bağımsız olunacağını öğrenmesi gerektiğini söyler. Bir bebeğin beden dilini anlamak işaret dilini anlamaktır. Bebeği yalnız başına uyuması için bırakmak.


Ayrıca mutlu olduğu ve oynamak istediği anlamına gelebilir ya da bacaklarını tekmelemeyi seviyordur. Erken kalkar ve tekrar uyumaya gönlü olmazsa, onu sizi görebileceği şekilde kendi sandalyesine oturtun. Bu çocuklar, daha ilk günden itibaren daha sağlıklı uykular uyurlar ve. Tabii gece uykuya geçişte emen minik bebekler hariç.


NEREDE VE NASIL UYUMALI ? Bir aylık bebek ne kadar uyur ? Artık anne olduğunuz için dünyanın en mutlu insanı olsanız bile bazı hayal kırıklıkları hissetmeniz doğaldır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar