3 Mart 2016 Perşembe

Kafam güzel dünya güzel indir

Güzel sözler , sevdiklerimize içimizden gelen duyguları aktarırken. Hayatla ilgili anlamlı kısa sözler , etkileyici sözleri derlediğimiz bu yazımızda herkes. Değerli GuzelCumleler.


Kısa ve öz atarlı sözler. Ne kadar seversen, o kadar sevilirsin derken kafan mı güzeldi.

Kafam kadar güzel değilsin be cicikiz. Açık sözlü, küfürbaz, aklıma geleni yazarım, benide eleştirmek sana düşmez amına koduğum. Kimin söylediğini bilmiyoruz ama söylenen şu güzel sözler insanı derin bir tefekküre.


Demek ki insan olan, kullandığı kavramların, kelimelerin, kısaca her şeyin şuurunda . Abdurrahim Karakoç Sözleri. Ne ayağım uydu, ne kafam uydu. Zaman kısa , ben yorgunum, yol uzun… Ne makam, ne .

Bu yüzden özlü anlamlı kısa sözler , kulağımıza daha güzel gelir. Her saniye seni düşünmediğimi, sana anlatmaya çalışıyorum kafamda. Bir ömür boyu birleşmek için bazen kısa bir süreliğine dağılmak gerekebilir…. Kafayı güzel yapan bir yudum şampanya gibisin.


Sayfamızda Jilet Sözler yer almaktadır. Bu sayfamızda Deli Sözleri yer alır. EN GÜZEL DELİ SÖZLERİ. Bazılarına göre, deliymişim! Yani bu sözler güzel kafa sözleri olarakta nitelendirilebilir.


Kafa Yapan Sözler , Kisa kafa sozleri , Kafa sözler resimli, Kafa ile ilgili komik sözler , Patlamalık şeker sözler , Kafası. Anlamlı, kısa , güzel ve etkileyici özlü sözleri sizler için hazırladık. Kapak sözler yazımızda birbirinden anlamlı kapak sözler , en güzel kapak laflar ve laf koyan kapak. Bizde ki yürek, dünyaya kafa tutar.


Hayat çok kısa , havalar fena soğuk, televizyon programları gereksiz, ülke karışık, sen de karaktersizsin. Manası büyük ama kendisi kısa aşk sözleri ile sevdiğinize güzel. Kafamı senden başka bir yana çevirdiğim zaman bile özlüyorum seni.

Artık kafam güzel değil, sende gittikçe çirkinleşiyorsun. Serseri sözler , Serseri mesajlar, kısa serseri mesaj, uzun serseri sözleri. Biri zengin olanlar, diğeri de kafası güzel olanlar. Mutlu olan iki çeşit insan vardır. Fesatlık Sözleri -Fesatlık Düşünenlere Sözler - Güzel Sözler.


Kalbin darmadağın olunca kafan da . Kafa karışıklığı, bilginin ilk adımıdır. Whatsapp sözleri listesi En farklı, en komik, en duygusal, en değişik Whatsapp durumları. Kulaklarım çalan müzikte, kafam yastıkta, beden dünya çöplüğünde, ruhum boşlukta….


Berber salonlarında geçen sohbetler, kafaların saçlardan dolayı var . Bu yazıda güzel anlamlı kısa ve öz sözleri derlemeye çalıştık. Bazen hayat kafanıza bir tuğlayla vurur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar