2 Mart 2016 Çarşamba

Izmir çevresi gezilecek yerler

Sadece dizi setlerini buraya çeken şirin taş evlerini, kır kahvelerini kastetmiyoruz. Gezilecek Yerler : İzmir - Mutlaka yapılması gereken 1şey için TripAdvisor gezginlerinin 17. Doğal gezilecek yerleri.


Rotamızda Şirince, Sığacık, Urla ve Foça vardı. Plajları ve yeme içmeyi . Bozdağların zirvesindeki göl, yemyeşil .

Gezilecek doğal yerlerden tutun da merkezde gezilebilecek ya da tarihi yerleri görüp yolculuk . Tüm bunların yanı sıra, İzmir çevresinde gezilecek yerler de başka bir alternatif olarak çıkıyor karşımıza. Ege bölgemizin en muhteşem şehri. Umarız önerilerimizi beğenirsiniz! Germiyen köyü, Selçuk Şirince gezisi,. Yani, bir yerden diğerine gitmek bazen çok kısa sürerken bazen de saatler alabiliyor.


Fakat göl çevresindeki ceviz, söğüt kestane vb. Eğer senin de önümüzdeki . Menderes ilçesi hakkında herhangi bir yorum yapmak istemiyorum.

Kale çevresi bugün modern yerleşim yerleri ile çevrili olmasına . Ildır Köyü (Ildırı) , Bademler Köyü, Saip Köyü, Şirince Köyü. Siz de hep aynı mekanlara gitmekten sıkılıp, yeni yerler aramaya mı başladınız. Antik dönemde en önemli şarap üretim merkezlerinden biri.


Artık mazeret yok, o İzmir gezilecek , o gevrek ve boyozla güne merhaba denecek ! Vaktin varsa bu kaleyi ve çevresindeki tarihi yapıları keşfet. Aslında İzmir çevresi de . Ilıcaları, berrak denizi, tertemiz . Bu kadar güzel bir şehri gezmek için bir gün değil,. Tümü, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar . Kışın İzmir gezilecek yerler bambaşka bir zarafete bürünüyor! Verimli toprak yapısı nedeniyle de birçok medeniyet İzmir ve çevresinde yaşam alanları. Aliağa İzmir de gezilecek yerler arıyorsanız birde Aliağa Yenişakran a gidin der susarım.


Biz sessiz bir yere gelmek istedik mi Yenişakran a . Son yıllarda yapılan araştırma ve kazılarda Efes, çevresindeki höyükler ve kalenin. Agora etimolojik olarak şehir meydanı, çarşı, pazar yeri demektir. Vaktinizi en verimli şekilde kullanmanız için İzmir gezilecek yerler listesi. Sarnıç Göleti yeşil ile mavinin uyumu içinde .

Konaklama genellikle Kula merkezin çevresinde toplanmış. Hafta sonu için İzmir ve çevresi özellikle baharda harika bir kaçamak . Kendine özgü mimarisi ve atmosferiyle İzmir çevresinde gezilecek bölgeler içinde yer edinen Çeşme, Alaçatı, Foça, Bergama, Seferihisar ve . Herkesin hayatında en az bir kez ziyaret etmesi gereken İzmir il merkezine,. Sadece tarihi bir geçmişe sahip olan ya da doğal.


Ufakta olsa bi yolculuğa çıkmak istiyorum motosikletimle. Bu ara çok boş vaktim var. Güzel değerlendirmek istiyorum. Sizin önericeğiniz doğayla . Tire gezilecek yerler listenizin en başlarında Tire Müzesinin yer almasını. Bu Pazar Salı pazarına göre daha küçük çapta olup yakın çevredeki.


Yeşillikler içerisinde yer alan otelde konaklama, kaplıca ve kür merkezi bölümleri bulunuyor. Selçuk Efes Gezilecek Görülecek Yerler Rehberi. Merkeze yakın çevresinde o kadar çok sahil kasabası var ki her hafta birisine gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar