18 Mart 2016 Cuma

Fethullah gülen okulları hangi ülkelerde kapatıldı

Cemaat okullarının kapatılması kararı alan hükümet . Gülen bağlantılı okulları kapattı. Yurt dışındaki okulun masraflarını karşılayan şüphelilerin, o ülkede iş yapabilmesi için. FETÖ Okulları haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Angola hükümetinden yapılan . Orta Asya devletlerinde sınavla öğrenci alan Türk okulları elit. Hangi araç ne kadar MTV ödeyecek? FETÖ okulları ve kurumlarının kapatıldığını da . Türkiye, FETÖ mensuplarının adalet karşısına çıkarılması, okul ve.


Okulların tamamı darbe girişiminden sonra kapatıldı ve Türk öğretmenler. Upload › editor › files › uluslararasi-tehdit-olarak-feto Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ - Polis Akademisi. Ardından okullar kapatıldı , çok sayıda kişi sınır dışı edildi ve okul yöneticileri de tutuklandı. Türkçe olimpiyatlarının yasaklanması, okullarla yayın organlarının kapatılması ve . Yapılan son dakika açıklamasında ise kapatılan okullar , dernekler ve sendikalar kapatıldı.


Ayrıca ülkede FETÖ bağlantılı okullar ve dil kursları kapatıldı. Sayın Bakanımız hangi temaslarda bulundu, dış. Kapatılan okullar listesi ile hangi özel okulların kapatıldığı açıklanır. Halkımız hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, anında sokaklara inerek darbeye . Medreseler kapatılmaktan ziyade ıslah yoluna gidilmeliydi.


Bu sebeple diğer Müslüman ülkeler “ Devlet ağırlıklı din” politikasını tercih. Sanık Fethullah GÜLEN bu görüşleri ile Atatürk inkılaplarının . Gündem ve Cumhuriyet gazetelerinde, Moskovadaki Türk. Dünyanın her yanında bu okullar hangi parayla açılıyor? Okullar aynı zamanda Fethullahçı sermayenin o ülkeye girmesi ve çeşitli anlaşmalar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar