10 Kasım 2015 Salı

Ayıcıklı kurabiye

Ayıcıklı kurabiye

Ayıcık Kurabiye nasıl yapılır? Malzemeler Bir paket margarin oda sıcaklığında yumuşatılmış yemek kaşığı sıvı yağ su bardağı pudra şekeri yarım paket kabartma tozu 2 . Bugün sizlerle kakaolu ayıcıklı kurabiye yapacağız. Bu tarifi çocuğunuzla hoşça vakit geçirmek için onunla birlikte.


Ayıcıklı kurabiye

Doğum günlerinde ikramlık olarak kullanabileceğiniz. SEVİMLİ AYICIK KURABİYE MALZEMELER su bardağı un 1gr tereyağı su bardağı pudra şekeri adet. Malzemeler paket oda ısısında yumsamış bitkisel margarin( ben teremyağ kullandım) yemek kaşığı sıvıyağ su bardağı . Tarifi oluşturan: Leziz Yemeklerim. Gözleri çok komik oluyor.


Emin olun çok hoşuna gid. Sonra da unu yavaş yavaş koyarak sert bir kurabiye. Bu Pin, yemek vagonu tarafından keşfedildi. Karıştırma kabına unu boşaltıyoruz. Unun ortasını havuz şeklinde . Renk: Seçiniz, Görsel Rengi.


PETiTO KURABiYE TARiFi nasıl yapılır tarifi İLK YAPAN olarak püf noktaları bu tarifte petitolu ayıcıklı çikolatalı çocuk kurabiyesi tatlı yemek . Tatlı mı talı bir sürpriz yapmak istediniz işte çok güzel uydu. Sosyal medyada paylaşın;. Hızlı ve Güvenli Alışverişin Adresi.


Oğlumla birlikte mutfağa girmeyi seviyorum. Birlikte kurabiye yapmak zevkli oluyor. Yıldızlı Yemekler her gün yeni yemek tarifleri ile sizlerle. Neler yapamazlar ki… Gerçek dünyadan sıkılıp kendi dünyalarında uçurtma uçurup dağlara . Yapımı oldukça kolaydır.


Ayıcıklı kurabiye

Dilediğiniz tarif ve ölçüde hazırladığınız kurabiye hamurunu merdane ile açtıktan sonra ayıcık kalıplarıyla kesin. Kolay ayıcıklı kurabiye tarifi . MARGARİN (ODA ISISI). SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ.


Mutluluk Kaynağı Kek ve Kurabiye Buketi. Kişiselleştirilebilir Mesajlı Pembe Lezzet Kurabiye ve Truf Kek Buketi. MB, Duração: min and sec, Taxa de bits: 1Kbps.


Ayıcıklı kurabiye

Bayılarak Yiyecekleri Neşeli Kurabiyeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar