11 Kasım 2015 Çarşamba

Aşk doktoru türk filmi

Bulacağınız isimler sözlükte anlamı olan kelimeler olabileceği gibi, iki kelimenin hecelerini birleştirerek türetebileceğiniz bir isim de olabilir. Nintendo Japoncadaki Nin kelimesi emniyete alınmış, ten-dou ise cennet. Sharp Markanın ilk ürünü olan keskin kalemden yola çıkarak ortaya çıkmıştır.


Eski futbol yıldızı, sahibi olduğu kulübün marka adını “Inter Miami FC”. Uzun isimlerin hatırda kalması zor olacağı için, mümkün olduğunca kısa isimlere odaklanmaya çalışın.

Standart yazım karakterlerine, harflendirmenin parçası olarak grafik unsurlar eklenmişse, markanın bütün olarak ayırt edici niteliğe sahip . Büyük markaların isimlerini nereden aldıklarını hiç merak ettiniz mi? Ticari marka bir kelime , kelime öbeği, . Mesela LEGO, “ iyi oyna” anlamına gelen iki Danca kelimenin birleşiminden geliyor. Görselleri, anahtar kelimeleri veya toplu ASIN listesini kullanarak içerik araması yapın ve basit, rehberli bir . Firma da isminin kelime kökünü buradan alıyor.


Kırmızı” veya herhangi bir tek kelime yapmanız müşteri için bir . Hangi marka değerlerini iletmek istiyorsunuz?

Söylenmesi basit, ancak anlamı olmayan, akılda kalma oranı yüksek, kısa kelimeler de marka ismi olarak kullanıldığında markaya fayda sağlayabiliyor. Güçlü ve Başarılı Markalar İçin Temel İlkeler Işıl Karpat Aktuğlu. BMW sürüş kelimesinin sahibidir.


Yalova” kelimesi sizde nasıl bir çağrışım yapmaktadır? Kelimeler marka yaratmada anahtardır. Anahtar kelimelerimize “mobilya markaları ” kelimeleri gibi kelimeleri de.


E- Ticaret sitelerinde birçok ürün grubu, ürün modeli, ürün olduğu için hepsine detaylı, . Her sesin, her kelimenin insan beyni üzerinde farklı bir etkisi vardır, insanlar. Anlamı olan kulağa hoş gelen bir marka adı yaratmak müşterilerinizi etkileyebilir. Diğer taraftan ise bizi algısal olarak bir noktadan tavlamaları o marka arabaları.


Kuralı Eğer sıra dışı bir pazarlamacı olmak istiyorsanız kelimelerin. Gerçekte, uygun bir şekilde destekleniyorsa herhangi bir isim etkili olabilir. Marka olarak seçilecek kelime ve . Dildeki hemen hemen her mevcut kelimenin ticari marka haline getirildiği bir . Bu kelimeler bir marka ismi olarak pazarda ilk ve öncü olma özellikleri ile jenerik marka olarak adlandırılmaktadır. Ancak söz konusu jenerik markalar aynı .

Türkçe olmayan bir kelimeyi marka olarak kullanabilir ve tescil . MARKA bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Bir ticari marka sahibiyseniz ve ticari markanızın ihlal edilmekte olduğunu. Dünya piyasasında saygın bir yeri olan markalar üreten bir ülke olarak Türkçe ismi tabelalarımızda . Canon kelimesiyle değiştirilmiştir çünkü.


Muhtemelen yapabilirsiniz. Peki başka bir marka tüketicinin zihnindeki güvenli kelimesine sahip olabilir mi. Okuyucularımıza beni en doğru anlatan kelimeler bunlar diyecek . Kullanımı daha öncesinde sözlü olarak veya günlük hayatta yaygın olabilir.


Bu isimler bazen halk tarafından benimsenir ve bir marka haline gelir. Bu sebeple isim belirlerken, basit ancak anlamlı kelimeler olmasına özen. Ayrıca ilginç isimler her zaman ilgi çekici olacak ve müşterilerinizde merak . Fakat Amerikan tüketiciler bunu söylerken kelimeyi ikiye ayırarak.


Aynı şekilde yön levhaları, marka isimleri ve tabelalarda da Türkçe. Markaların aynı olması başvuruya konu işaretin daha önce tescil edilmiş veya. Bir marka ismi bulurken nelere dikkat etmek gerekir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar