11 Ocak 2021 Pazartesi

Yörünge iletişim

Geri vites erkek modelini tanıman gerekiyor ki karşındaki erkeği yanlış anlamayasın. Sevmeyen erkek nasıl. Ama bu düşüncelerle ve tereddütle ilişkiyi sürdürmek istemiyordu. Olmayacağına dair bahaneler üretmişse….


Daha önce dediğim gibi, bu fobiye sahip olan kişiler, evlenme ve yakın olmak isterler. Evlilik sürecinde karşılaşacağın sorunlar nelerdir, düğün stresiyle nasıl başa çıkılır gibi soruların yanıtlarını öğrenmek için makalemizi oku!

Bir istemeyle kız verilmesi kınanır “falan kişi kızını hemen verdi” denir. Eğer kız verilmeyecekse sudan bahaneler uydurularak gelenler sürekli geri çevrilir. Sanırım bekâr her erkeğin evlendikten sonra yaşadıklarını yaşadım ben de.


Bir türlü kendinden soğumuş olduğuma inanmak istemiyordu sanırım. Bazen bahaneler yaratır arardım, sabredemezdim. Siz siz olun, kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir davranışı başkalarına yapmayın. Sevgiliniz eğer sizi utandıracak. Erkeklerin Burçlarına Göre Ayrılma Bahaneleri.


Sen her erkeğin evlenmek için hayal ettiği kızsın!

Kadınların bir kısmı ise cinsellik olmayan bir evlilik dışı ilişkiyi aldatma olarak kabul etmek istemiyor. Toplumumuzda erkeklerin genelinde aldatma, evlilik ile eşzamanlı. Keçe ayrıca, toplumun bazı bahanelere sığınarak sadakatsizliği kabul.


Aynı şekilde Joanna da evliliği ertelemek için sürekli bahaneler bulan bir erkekle. Esini aldatan erkeklerin bahaneleri nelerdir? Uzun bir birlikteliğin içindesiniz ve kız tarafı olarak artık evlenmek istiyorsunuz, fakat evlilik. Ve sorumluluk almak istemediğini gösterir.


Kadın erkek ilişki analizlerinde Yazar Adil Yıldırım erkekler dünyasından tüyolar veriyor. Bu videomuzda evlenmek isteyen erkeklerden ziyade neden böyle bir fikir üzerinde yoğunlaşıldığına değinmek. En klasik erkek yalanları başlıklı yazının devamını okumak için lütfen tıklayın. Ya sizinle sıkı fıkı olmak istemiyor ya da birilerinin sizi öyle görüp bir başkasına. Bu sadece sizi kendisinden uzak tutmak için uydurduğu bir bahanedir.


Ya bir süre daha böyle devam edelim ya da sen ille de evlenmek. Erkek ve kadın fıtratı, evlenmek ve aile olmak esasına göre yaratılmış. Evliliği çeşitli bahaneler ile geciktiren her Müslüman genç, ne kadar . Evliliği istemeyen erkekler çok da farkında olmasalar da aslında bu. Evlenmek istemeyen erkek.


Toplumun bazı bahanelere sığınarak sadakatsizliği kabul edilebilir göstermeye.

Bu nedenle evlenecek kişilerin hayat felsefelerinin, kültürlerinin ve hayat. Yani evlenen çiftlerin neredeyse yarısı boşanmış. Yani kadınlar için en büyük boşanma sebebi, erkeğin eve bakmadığı ve yine erkeğin. Kendisine çok uygun bulduğu insanla evlenirken aslında onu gerçekten. Bunun yalnızca emin olamadığı bir durumdan kurtulmak için bahane.


Beni evlendirmemek için türlü bahaneler üreten babamdan şikayetçiyim. Fakir olduğum için bana kızını vermek istemeyen bakkal amcadan, . Acaba bu bahaneler ve şikayetler gerçekte bağlanma korkularını. Kız veya erkek bir Müslüman gencin düzgün bir evlilik seyri gerçekleştirmeleri için,. Zira bu bahane için hiçbir sorgulama imkânı bulunmamakta bu da kişiler için .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar